Akustisk koncert i en helt ny L.I.G.A
30/08 2022

Akustisk koncert i en helt ny L.I.G.A

Siden L.I.G.A slog sig fast i den danske musikbranche i 2013 med en pop, funk, soulet og ambitiøs lyd, har de budt på en række af hits, og nu gæster de Aalborg med en helt ny akustisk turné.

Efter at have overstået sommerens mange festivalkoncerter er L.I.G.A nu klar til et efterår, hvor de går i en helt ny retning – med et siddende publikum til indendørs akustisk koncert.

Til L.I.G.A’s koncert i Europahallen fredag 16. september 2022 kl. 20 vil publikum opleve duoen på en helt ny måde, hvor tempoet bliver skruet ned, og der inviteres indenfor til en unik og intim aften.

Nyt Study Tickets koncept skydes i gang med L.I.G.A
AKKC skyder gang i et helt nyt Study Tickets koncept, så Aalborgs studerende slipper for at leve af havregryn og pasta med ketchup, hvis de samtidig gerne vil have en på opleveren.

Det nye koncept gør det muligt for studerende at købe billetter til udvalgte forestillinger til halv pris.

Konceptet starter med et brag til L.I.G.A’s akustiske intimkoncert, hvor der er et ubegrænset antal studiebilletter til rådighed, så de studerende allerede nu kan sikre sig Study Tickets til en unik oplevelse, uden det går for meget ud over økonomien.

Studievenlige priser til koncerter, comedy og foredrag
Torsdag 1. september kl. 12 tilføjes den første perlerække af Study Tickets til kommende arrangementer i AKKC.

De studerende kan fra dette tidspunkt hapse billige billetter til koncert med Benjamin Hav & Familien, comedy med Specialklassen, foredrag med René Dahl Andersen m.fl.

Herefter vil der løbende tilføjes studiebilletter til fremtidige arrangementer, så studerende kan forsøde studietiden med fede oplevelser til studievenlige priser.

Billetter til L.I.G.A fredag d. 16. september 2022 kl. 20:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 280 kr. inkl. gebyr. Se kommende arrangementer med Study Tickets og læs mere her.