Akustisk intimkoncert med Rasmus Walter feat Max Winding
17/08 2022

Akustisk intimkoncert med Rasmus Walter feat Max Winding

Rasmus Walter startede sin musikalske karriere tilbage i 2003 som forsanger i bandet Grand Avenue, og i 2011 udgav han sit debutalbum.

Han har sidenhen udgivet flere albums og singler, som har været så populære hos hans mange fans, at de har sikret ham både guld og platin.

Helt tæt på
Den erfarne musiker vil med den nye akustiske koncert i AKKC lørdag den 22. april byde på musik i topklasse, hvor publikum kan opleve hans musik fra en ny og kreativ vinkel.

Koncerten spilles i Det Lille Teater, hvilket skaber de perfekte rammer for en intim oplevelse, hvor publikum får mulighed for at komme helt tæt på.

Programmet står både på musik, som taler til hjertet, og toner, der kan sende energien og festen helt i top.

I følgeskab med trommeslager, komponist og producer, Max Winding, vil Rasmus Walter byde indenfor til nyfortolkede versioner af sine hits, som gennem årene har budt på sange såsom ”Dybt vand”, ”Endeløst” og ”Lost In The Moment”.

Publikum er derfor garanteret musikalsk underholdning, når de to herrer bevæger sig ud på glatis i nye fortolkninger af Rasmus Walters velkendte sange – og hvad de nu ellers finder på undervejs.

Billetter til Rasmus Walter d. 22. april 2023 kl. 20:00 i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 270 kr. inkl. gebyr.