Koncert i Aalborghallen med jublende publikum foran scenen,

Thank you
for being
a sponsor

Smid hænderne op for vores sponsorer!

Rul ned

De gør det godt!

Som sponsor i AKKC støtter du kulturen i Aalborg. Du får fede, eksklusive oplevelser, mulighed for at øge dit netværk og give dine medarbejdere nogle fede minder!

Med vores fire forskellige sponsortyper, har vi et sponsorat, der passer til en hver virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere.

Smid hænderne op for vores sponsorer, som er dem, der gør det hele muligt!

Hovedsponsor

Aalborg Portland

Aalborg Portland er Danmarks eneste cementproducent. De er markedsleder på det danske marked og har derudover en stor eksport ud af fabrikken i Aalborg.

Aalborg Portland producerer cementen på deres teknologisk avancerede produktionsanlæg og forsker intensivt i at forbedre cementens egenskaber og på at skabe forbedringer på miljø- og energiområdet. Herunder arbejder de løbende på at mindske deres CO2-emission.

Besøg hjemmesiden her!

Hovedsponsor

Carlsberg

Carlsberg ønsker at bidrage til et bedre samfund, og det inkluderer at tage en føring på bæredygtighed.

Derfor har de udarbejdet bæredygtighedsprogrammet Together Towards ZERO. Programmet består af fire ambitioner: NUL kulstoffodaftryk, NUL vandspild, NUL uansvarligt alkoholforbrug og en NUL ulykkeskultur.

Som en del af Carlsbergs bæredygtighedsarbejde, har de også fokus på den del af FN’s verdensmål, hvor de oplever, at de kan gøre den største forskel.

Besøg hjemmesiden her!

Hovedsponsor

Port of Aalborg

Port of Aalborg er en moderne indlandshavn, der har fokus på realiseringen af Aalborg Kommunes erhvervs- og bæredygtighedsstrategi.

Med udgangspunkt i deres udviklingsstrategi ændrer de i stigende grad fokus fra vandsiden til landsiden og udviklingen af den omkringliggende erhvervspark, der er udnævnt som Aalborgs fremtidige vækstzone.

Besøg hjemmesiden her!

Hovedsponsor

Scandic
Aalborg City

Hotel Scandic Aalborg City ligger i direkte tilknytning til AKKC. Hos Scandic er bæredygtighed og tanke for miljøet en af de vigtigste grundpiller.

Hotellet er svanemærket som den eneste hotelkæde i Danmark. De går forrest og stræber hele tiden efter en mere bæredygtig hoteloplevelse.

Besøg hjemmesiden her!

Hovedsponsor

Spar Nord

Spar Nords største styrke er evnen til at være en nærværende og personlig bank. Uanset hvad fremtiden bringer, vil der altid være brug for en bank som kender kundernes virkelighed og behov.

Spar Nord er en bank med stærke digitale løsninger – hvor der altid er tid til at møde et levende menneske.

Besøg hjemmesiden her!

Bliv
Sponsor

Bring kulturen ind i din virksomhed!

Læs mere

Spørgsmål
& svar

Hvordan bliver jeg sponsor?

Du er altid velkommen til at gribe knoglen og kontakte Simon Vangsgaard på enten tlf. 9935 5519 eller sivj@akkc.dk, hvis du har lyst til at blive sponsor i AKKC eller hvis du bare har lyst til at høre mere om, hvilket sponsorat, der passer til din virksomhed.

Hvilke fordele har man som sponsor?

Som sponsor i AKKC bliver du inviteret til eksklusive netværksarrangementer og intimkoncerter, hvor du (eller dine medarbejdere) kan få fede oplevelser og netværke med andre spændende virksomheder. Derudover får du billetter til nogle af vores fede shows og koncerter, som du og/eller dine medarbejdere kan få glæde af. Sidst men ikke mindst får du særlige tilbud og adgang til presale, som altid kan deles med alle virksomhedens medarbejdere.

og mulighed for at lave særaftaler, som passer til din virksomhed.

Hvilke typer sponsorater findes der?

I AKKC kan du enten være Hovedsponsor, Stjernesponsor, Kultursponsor eller Erhvervssponsor. Kontakt Simon Vangsgaard på 9935 5519, hvis du vil høre mere om hvad de enkelte sponsorater indeholder samt hvad prisen er.