AKKC udvider kulturudbuddet
22/03 2022

AKKC udvider kulturudbuddet

På koncertfronten er AKKC solidt etableret. Store danske og internationale navne har gang på gang fyldt Aalborghallen. Senest har kulturhuset sat verdensstjernen Jason Derulo på plakaten.

Nu er Det Lille Teater åbnet som scene for anderledes stimulerende musik og for mellemstore og mindre navne med højt kunstnerisk niveau og udviklingspotentiale.

AKKC vil præsentere et musikalsk udbud, der appellerer til et bredt og varieret udsnit af befolkningen og hjælpe upcoming og nyetablerede navne frem på musikscenen.

Fra niche-film til niche-musik
Ny, skæv, anderledes og nysgerrig musik. Det nye koncertrum henvender sig til et mindre publikum med interesse for nicheoplevelser. Og det er ikke første gang, at Det Lille Teater danner rammer om særlige kulturoplevelser.

Det er en lille historisk perle blandt AKKC’s mange lokaler. Et hyggeligt rum, der tidligere fungerede som en lille alternativ biograf med film, der ikke blev vist i de almindelige biografer. Et oplagt sted til intime koncertoplevelser med nichemusik.

Intimt og eksperimenterende
Det nye koncertrum skal bidrage til byens kulturudbud. Martin Hall og Thomas Li indviede Det Lille Teater med en performencekoncert af spoken word.

På plakaten er noir-rock med Neu Sierra, eksperimenterende musik af den indonesiske duo Senyawa, og koncert med det unge talent og Ugens Uundgåelige på P3 Julie Ellinor med lokale SZOA som åbningsnavn – en tilføjelse til AKKC’s musikprofil, der rammer et nyt segment af kulturbrugere.

Det er intimt, eksperimenterende og anderledes.

Billetter til Neu Sierra, Senyawa og Julie Ellinor i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes her på hjemmesiden eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566.