AKKC og De Syngende Træer med i ferieguide
23/05 2018

AKKC og De Syngende Træer med i ferieguide

Aalborg Kongres & Kultur Center og parken med De Syngende Træer er blandt mange seværdigheder som er nævnt i virksomheden Campayas nye alternative ferieguide til Skagen. I guiden kan man få et overblik over nogle af de mange seværdigheder i Nordjylland og de skriver bl.a.:

Hvis I får lyst til en udflugt til Nordjyllands hovedstad Aalborg, er det oplagt at få jer en kulturel oplevelse i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Her spilles der hvert år et væld af koncerter og teaterstykker, ligesom der er spændende foredrag i rigt mål og en lang række livsstilsmesser i centeret, der spænder over mange forskellige sale og scener.

Arrangementsudbuddet strækker sig over mange genrer og appellerer generelt bredt med alt fra stand-up og revyer til shows, operaer, balletter og koncerter med danske og internationale musikere.

Uden for centeret finder I den store park “De syngende træer”, der som navnet indikerer indeholder en masse træer, som “synger”. Gennem de sidste 25 år har næsten 100 af de største internationale kunstnere og musikere som Bryan Adams, Leonard Cohen, Bob Dylan og Beyoncé nemlig været forbi parken og plantet et træ, og ved hvert træ kan I så trykke på en knap og få afspillet et lille medley af kunstnerens mest kendte musik.

I kan selvfølgelig også spise en god frokost i Aalborg Kongres & Kultur Center i Restaurant Papegøjehaven, inden I fortsætter jeres oplevelsestur i Nordens Paris.

Læs den alternative ferieguide til Skagen her