AKKC lancerer Late Night med cocktails og håndplukkede DJ’s  
11/11 2021

AKKC lancerer Late Night med cocktails og håndplukkede DJ’s  

Fremover vil udvalgte arrangementer i AKKC blive efterfulgt af AKKC Late Night – et nyt aftenkoncept, der sætter den helt rette afterparty-stemning. Konceptet skydes for alvor i gang efter Martin Jensens store show ’Me, Myself, Live’ den 27. november 2021, hvor de nye, lækre cocktails kan smages for første gang.

AKKC Late Night er allerede med stor succes blevet testet efter tv-2’s 40 år jubilæumskoncert samt efter The Show – A Tribute to ABBA, hvor de festglade gæster fortsatte festen og oplevelsen.

Lækre cocktails af prisvindende barchef
Aalborgs største kulturhus fik i sommer ny restaurantforpagter i Mad Med MEST. Og det nye aftenkoncept er et skridt i retningen mod at få det maksimale ud af samarbejdet fra starten:

– I samarbejdet med MEST har vi fundet nye muligheder for at give vores gæster den komplette kvalitetsoplevelse – også efter shows og koncerter skal vores gæster have lov at fortsætte festen i huset. Derfor sætter vi rammerne for, at de kan have en fortsat festlig aften til Late Night, siger Nicolaj Holm, CEO i AKKC.

MEST har pr. 1. november 2021 ansat den prisvindende barchef Aksel Laust Nielsen, som kommer til AKKC med en baggrund som restaurantchef på Mortens Kro. Han er uddannet på European Bartending School i London og har stået i lære under cocktailkongen Brian van Flandern.

Hans unikke cocktails bliver en central del af oplevelsen til Late Night.

Håndplukkede DJ’s
Ud over højeste kvalitet i baren får gæsterne til Late Night også højeste kvalitet på musikfronten. Soundtracket til aftenerne vil blive sammensat af forskellige DJ’s afhængigt af de arrangementer, der går forud for dem.

Efter showet med Martin Jensen 27. november overtager det schweiziske stortalent Gil Glaze pulten i foyeren med ammunition til dansegulvet.

Ud over at producere sine egne numre med hits som ’Vertigo’ og den helt nye ’Ahead of Time’ er Gil Glaze vant til at dele scenen med superstjerner som Tiësto, Martin Garrix og David Guetta.

Forvent en efterfest i højeste gear!

Læs mere her. Ved spørgsmål kontakt Casper Clasen, projektkoordinator i Aalborg Kongres & Kultur Center på tlf. 9359 9914 eller cacl@akkc.dk. Det er gratis at deltage i AKKC Late Night. Arrangementet er åbent for både billetkøbere og øvrige udefrakommende gæster, og kræver dermed ikke billet.