AKKC lancerer helt ny prisvenlig billettype
25/04 2019

AKKC lancerer helt ny prisvenlig billettype

Det bliver fra den 30. april langt mere fordelagtigt at være den type kulturgæst, som AKKC ofte ser i en af de tre koncertsale, når det nye flerkøbssystem kaldet Spar2 bliver lanceret.

Spar2 billetterne er billetter til udvalgte forestillinger som f.eks. Midt om Natten, SANNE the Musical, Star Wars, Dire Straits Tribute, Cosí fan tutte, Svanesøen, Thriller Live, Skatteøen, Svanesøen og MAMMA MIA!. Køber man blot billet til to af disse forestillinger opnår man fra den dag en rabat på 50 kr. pr. billet, som også gælder alle efterfølgende køb af billetter til Spar2 forestillingerne.

– Når vi nu går ud med en helt ny type billetter i Spar2 ordningen, er det fordi, vi har skullet finde en rabatordning, der kunne erstatte vores abonnementsordning, som vi kalder Stjernepakker. Men samtidig har vi også brugt muligheden for at kigge på, hvordan vi kunne give vores mange og meget aktive kulturbrugere et økonomisk skulderklap og måske endda tiltrække nye kulturinteresserede på sæderne, fortæller Nicolaj Holm, adm. direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

De seneste par år har både AKKC og mange andre kulturhuse med abonnementsordninger måttet indse, at der bliver færre og færre forestillinger, som producenterne vil holde tilbage for, at man kan offentliggøre dem i forbindelse med en ny abonnementssæson går i gang. I dag sættes forestillinger i salg med det samme, ofte både halve, hele og flere år før forestillingen går over scenen for første gang.

– Vi har ikke følt, at den eksisterende ordning med Stjernepakker har været tilfredsstillende de senere år. Hverken for kunderne eller for os, der ikke har kunnet fået tilstrækkeligt med kvalitative forestillinger nok til at lancere lige præcis i slutningen af foråret, hvor vi traditionelt har lanceret en ny abonnementssæson, siger Nicolaj Holm.

Spar2 ordningen går i luften med en helt række attraktive forestillinger, og så vil det være sådan, at der løbende kommer nye forestillinger til henover året, når AKKC køber dem og beslutter sig for, at forestillingen skal høre ind under Spar2 familien.

– Mange forskellige typer kulturbrugere vil kunne høste af den ny ordning, både fordi det er en dynamisk ordning, hvor vi hele tiden offentliggør nye navne, koncerter, teaterstykker, opera, ballet og familieforestillinger som Spar2 billetter. Og i modsætning til Stjernepakker, har vores trofaste kunder mulighed for henover hele sæsonen at vælge nye oplevelser til og samtidig opnå rabat, før foregik det én gang om året, forklarer Nicolaj Holm.

Når man første gang køber til Spar2 forestillingerne, markeres man automatisk i billetsystemet som Spar2 fordelskunde, og får så efterfølgende 50 kr. rabat på alle Spar2 billetter.

AKKC slår Spar2 billettypen i gang med både helt nye forestillinger og forestillinger der er i salg. Bemærk at nogle er forestillingerne er på udvalgte Spar2 datoer: Choir of Man, Dire Straits Tribute, Svanesøen, Cosí fan tutte, Skatteøen, Thriller Live, Troen og Ingen, Midt om Natten, SANNE the Musical, Star Wars, Så længe mit hjerte slår og MAMMA MIA!