AKKC klar med 8 nye oplevelser og en helt særlig opera
22/04 2020

AKKC klar med 8 nye oplevelser og en helt særlig opera

– Af de otte nye forestillinger er der én, som vi er ekstra glade for. AKKC har lavet en unik aftale med Det Kongelig Teater om at komme til Aalborg med en koncertversion af den skønne opera Madame Butterfly. Et hold af internationale stjernesolister og korsolister fra Det Kongelige Operakor ledsaget af Det Kongelige Kapel kommer til at give nordjyderne en eksklusiv oplevelse, fortæller Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

AKKC er det eneste sted i Danmark, hvor Det Kongelige Teater opfører denne Madame Butterfly. Koncertversionen kan opleves 25. april næste år, men allerede 5. oktober er Det Kongelige Teater på besøg med skuespillet Hamlet.

Stadig i den klassiske genre er også Quorum Balletten at finde med Romeo & Julie. Det portugisiske ballethus har med stor succes tidligere gæstet de danske balletscener i de større danske byer herunder også AKKC. Fortællingen om Romeo og Julie er uden tvivl en klassiker og ét af Shakespeares mest kendte værker. Nu kan du opleve Quorum Balletten fremføre deres version af den tragiske historie, som er moderniseret til at afspejle vores nuværende samfund.

Ellers byder de otte nye kulturoplevelser på lidt af hvert, som AKKC netop har en tradition for at give mulighed for. Folketeatret kommer med hele tre teaterstykker og én operette i efteråret 2020 og foråret 2021. Emma ude af takt er et humoristisk og velsyngende skuespil om tolkningen af ja, hende Emmas regelsæt.

Også teaterstykket Eks-mænd, med det succesfulde parløb mellem Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, gør klar til med en helt særlig humoristisk timing og figurtegning i denne nyskrevne road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Robin Hood er en familieforestilling, som bliver opsat i en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans slæng, der huserer i Sherwoodskoven. Slutteligt har Folketeatret også pustet støvet af en kendt og elsket operette fra de østrigske alper i en munter Sommer i Tyrol.

Sidst men ikke mindst kan man for første gang i Aalborg opleve et storslået Tina Turner tribute show med 10-mand stort liveband, dansere og kor. Tina Turner var ikonisk på mange måder – ikke mindst i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Og Elesha Paul Moses leverer Tina Turner 100% hele vejen igennem showet på overbevisende og fantastisk vis. Det er slående, hvordan hun har formået at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen. Eleshas stemme er forrygende, og hun synger de legendariske hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv.

Nuværende Spar2 kunder kan købe til de nye forestillinger fra mandag den 27. april kl. 10 og nye Spar2 kunder kan købe til alle de nye forestillinger fra mandag den 4. maj kl. 10.

Følgende Spar2 forestillinger kan opleves i
AKKC i sæsonen efterår 2020 og forår 2021:

6. september Odense Sommerrevy (er i salg)
5. oktober Hamlet
2. november Emma ude af takt
22. november Romeo & Julie
26. november The Bodyguard (er i salg)
23. februar Robin Hood
3. marts Tina Turner Tribute Show
24. marts Eks-mænd
18. april Sommer i Tyrol
25. april Madame Butterfly