Ægteparret Trillingsgaard åbner tre markeder under samme tag
03/10 2018

Ægteparret Trillingsgaard åbner tre markeder under samme tag

Her i Aalborg er vi ellevilde med vintage- og Retro-markeder, og i weekenden forvandles Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) til et sandt paradis for alle, der elsker at gøre et godt fund. Hele tre markeder afholdes under samme tag i AKKC, hvor der er en masse synergi imellem dem.

Sidste år blev konceptet RETROGULD introduceret til Aalborg, og det blev taget rigtig godt imod. Det var så stor en succes, at Louise Trillingsgaards populære RETROGULD marked igen vender retur på lørdag og søndag.

Aalborgenserne kan glæde sig både til RETROGULD og HELLO VINTAGE i weekenden. Men det slutter slet ikke her. For der er også noget for dem, som elsker at spotte tidens trends. De to markeder får nemlig selskab af UPCOMERS Designmarked.

Alene på Facebook-begivenheden UPCOMERS Designmarked i Aalborg har over 6500 klikket sig “interesseret” i, hvilket indikerer en gigantisk interesse. Tilsammen har de 3 markeder over 15.000 interesserede.

I AKKC slår de tre markeder RETROGULD, HELLO VINTAGE og UPCOMERS Designmarked dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintage- og design-elskere.
Med 2000 kvm. og over 90 store stande, de bedste sælgere indenfor interiør, møbler, keramik, lamper og antik er RETROGULD noget helt særligt.

På markedet finder du ALT, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk Brocante, romantisk landstil, vintagemode & industrielt interiør.

Men det er ikke kun for indretningsnørder!

Køb tøj som bland-selv-slik i HELLO VINTAGE
Samtidig med RETROGULD finder du nemlig HELLO VINTAGE, der er et overdådigt secondhand tøjmarked, hvor du betaler i vægt – 200 kroner per kilo! Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram.

– Efter mange år i mode og servicebranchen, har vi konstant en finger på pulsen på, hvad der rører sig på den danske modescene. Vi omdanner trends til secondhand-mode og køber matchende varer hjem, fortæller Frederik Trillingsgaard, og fortsætter: Du finder derfor ikke en hal fyldt med hardcore retro flowerpower klæd-ud-kjoler, men til gengæld en nøje afstemt trendhal – selvfølgelig kombineret med smukke og sprælske vintagekjoler.

Der er desuden masser at glæde sig til, når Upcomers Designmarked sammen med en lang række upcoming designere for første gang kommer til Aalborg.

INFO OM MARKEDERNE
Aalborg Kongres & Kulturcenter
Europaplads 4
9000 Aalborg
Lørdag 6. oktober 10:00-16:00
Søndag 7. oktober 10:00-16:00
Entre: 50 kr. (dækker alle tre markeder, begge dage) – under 12 år gratis