Absurd sjov satire med Kirsten Birgit
10/03 2022

Absurd sjov satire med Kirsten Birgit

Gang på gang har de leveret dagsaktuel, overlegen satire. Nu gør de det igen. Og de gør det live. Sammen med Rasmus Bruun har Kirsten Birgit besluttet sig for at bedrive nyhedsformidling live fra landets teatersale. Med et mål om at vælte mindst én minister rusker satireduoen bag Den Korte Radioavis op i tidens tåbeligheder.

Et legendarisk makkerpar
Kirsten Birgit er i superligaen af seniorkorrespondenter. Den erfarne korrespondent fyldte 70 år i februar, men hun er langt fra klar til at gå på pension. For hvem fanden skulle så lave ordentlig journalistik her i kongeriget. Kirsten Birgit mener noget om alt og har (ifølge hende selv) altid ret. Sammen med Rasmus Bruun vender hun tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra det populære Radio24syv-program. Publikum kan glæde sig til at opleve det velkendte univers, hvor den spydige og aktuelle politiske satire dyrkes i et show, der udvikler sig hver dag i takt med nyhedsstrømmen.

Billetter til Den Korte. Live on Stage 2022 torsdag 7. april kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 385 kr. til 425 kr. inkl. gebyr.