ABBA musik finder alligevel vej til scenen i AKKC
30/04 2020

ABBA musik finder alligevel vej til scenen i AKKC

THE SHOW præsenterer en lang række af ABBA´s største hits i det ekstravagante to timer lange show. En livekoncert, der lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix i 1974 og hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes. Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA´s imponerende sangkatalog.

ABBA selv stoppede i 1982, men musikken og legenden om den svenske succes bæres videre af THE SHOW – A Tribute to ABBA, som ifølge den Officielle Internationale ABBA Fan Klub er det bedste ABBA hyldestshow i verden.

THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft næsten 20 års imponerende succes i hele verden. Med over 700 koncerter i 40 lande over 5 kontinenter og med flere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBA´s musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

THE SHOW er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige svenske forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

De to sangerinder blev castet, efter at de vandt et stort svensk talentshow, hvor de optrådte som ABBA pigerne. Nu har hele verden glæden af deres fantastiske talent i THE SHOW. En af de vigtigste ting, når man skal skabe en fuldendt illusion om ABBA, er nemlig at bruge de dygtigste svenske sangere. Svensk har en helt særlig accent, som er umuligt at kopiere for andre, og derfor er ABBA-showet genskabt med den autentiske ABBA lyd.

Foto: Teresa Nottelmann