ABBA hyldes med kæmpe 50 års jubilæumsshow
14/11 2022

ABBA hyldes med kæmpe 50 års jubilæumsshow

Melodi Grand Prix vindersangen Waterloo var startskuddet til en hæsblæsende karriere, hvor ABBA strøg direkte ind på førstepladsen på de internationale hitlister – og i alles hjerter.

The Show hylder 50-året for ABBA’s gennembrud, deres legendariske sangkatalog og historien om den ikoniske popgruppe. Siden 2001, hvor The Show blev skabt, har det givet nyt liv til ABBA’s velkendte toner.

Med flere end 2 millioner solgte billetter gennem tiden er The Show mere end klar til at fejre 50-års jubilæet med et brag af et show i AKKC 5. april 2024.

Original musiker som gæsteoptræden
Det ekstravagante to-timers lange show byder på en lang række af ABBA’s allerstørste hits som Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen og Money Money Money.

Publikum får lov til at opleve ABBA i tiden før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen til deres verdensomspændende succes.

For at give showet så meget original lyd som overhovedet muligt, vil publikum på denne tour møde den erfarne guitarist Lasse Jonsson, som både har været med til at indspille ABBA’s seneste album Voyage, har turneret med de originale ABBA medlemmer Björn og Benny og deltaget i indspilningerne af begge Mamma Mia-filmene og medvirket på soundtracks til begge film.

Den bedste ABBA optræden siden ABBA
Musikken i The Show bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman.

Showet er ikke bare endnu en billig look-a-like hyldest til ABBA. De to kvindelige forsangere ligner ikke blot originalerne, men de lyder også så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv den største skeptiker bliver overbevist.

ABBA-fans kan glæde sig til at opleve, når The Show genskaber den autentiske ABBA lyd til et brag af et show.

Billetter til The Show – A Tribute to ABBA fredag d. 5. april 2024 kl. 20.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 355-525 kr. inkl. gebyr. Der gives Early Bird Rabat på 50 kr. pr. billet frem til 1. januar 2023. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.