Aalborg vil ha’ endnu mere standup
12/01 2023

Aalborg vil ha’ endnu mere standup

Standup storhitter i Aalborg lige nu. I AKKC ser de en tydelig tendens til, at publikum higer efter at grine – måske ekstra meget i denne krisetid, og der er stor efterspørgsel på billetter til standup.

Efter offentliggørelsen af showet ’Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’ har AKKC føjet det ene ekstrashow til programmet efter det andet, og således er der lige nu 7 shows i vente i foråret, hvor Nikolaj Stokholm lægger vejen forbi Aalborghallen.

Det samme gælder Specialklassen, som var forbi AKKC i efteråret med showet ’Intet aftalt’, og tilmed snupper to omgange mere i Europahallen i foråret.

Og så er der Anders Matthesen, som lagde både publikum og anmeldere ned med to udsolgte omgange af ’Jokes – fra en hvid straight mand’ i AKKC i efteråret.

Med tilføjelsen af ekstrashowet torsdag 8. juni kl. 18.30, bliver det 5. gang, han gæster Aalborghallen med sit nye show (indtil videre).

’Jokes – fra en hvid straight mand’ er blevet belønnet af anmelderne med både 5 og 6 stjerner, og Matthesen tager i showet udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over.

Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes og masser af jokes.

Billetter til Anders Matthesen torsdag 8. juni 2023 kl. 18:30 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 275-375 kr. inkl. gebyr.