3 x Sanne er fundet til musical
13/03 2019

3 x Sanne er fundet til musical

Fans af hele Danmarks Rockmama, Sanne Salomonsen, skal ikke vente længe endnu. Den 19. september 2019 er der premiere på SANNE – THE MUSICAL i Tivolis Koncertsal i København.

Herefter bevæger musicalen sig ud på en Danmarksturné, der bringer den forbi både Vejle, Odense, Holstebro, Aarhus og Aalborg, hvor den går på scenen i Aalborghallen med hele 6 forestillinger 20.-24. november.

Sanne’rne er fundet
Nu er der så blevet sat navne på de tre skuespillerinder, som skal spille Sanne fra tre forskellige perioder i hendes liv. De tre nye Sanne’r hedder Andrea Heick Gadeberg, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Gry Trampedach, og de har hver især et helt særligt forhold til både Sanne og hendes musik.

I SANNE – THE MUSICAL vil publikum komme til at møde Sanne i tre forskellige aldre. Oprørske Sanne flytter hjemmefra for at forfølge drømmen, stjerneskuddet Sanne, der topper 80’ernes hitlister, og Sanne, som møder misbrug og manipulation, der står alene i verden og må kæmpe for at forsørge sin søn.

Det er de perioder, som de tre skuespillerinder skal portrættere, og til at udvælge dem alle tre har selveste The Rock Mama herself, Sanne Salomonsen, været med til de forskellige auditions.

Erfarne kvinder
På trods af sin unge alder har Andrea Heick Gadeberg allerede en vis erfaring med både skuespil og sang. Hun har været med i musicals som Annie og The Sound of Music, kendt som skuespiller i DR’s julekalender Pagten og Niels Arden Oplevs film Ser du månen, Daniel, der har premiere i efteråret 2019, og hun har optrådt som gæstesolist på Stig Rossens juleturné i 2016.

Nina Maria Lybæk er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia. Hun har medvirket i en lang række af musicals som Disneys ALADDIN – The Musical og Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical, Chicago – The Musical og Seebach – The Musical. Hun har også sunget kor for blandt andre Christopher, Birthe Kjær, Gulddreng og tager med Aqua på turné i sommeren 2019.

Gry Trampedach er bogstaveligt talt opvokset med musikken, da hendes far er musiker og sangskriver Nis P. Siden midten af 90’erne har hun sunget kor på flere tv-shows samt for et hav af forskellige bands og solister, heriblandt Anna David, Johnny Deluxe, Aqua, Big Fat Snake, Alphabeat og sågar også Sanne Salomonsen. Dette er dog ikke den eneste forbindelse hun har til hele Danmarks Rockmama. I en alder af 17 år vandt hun i 1995 programmet Stjerneskud på TV3 – i rollen som Sanne Salomonsen.

SANNE – THE MUSICAL er udviklet og produceret af Langkjær Entertainment og Live Nation, der i fællesskab har stået bag en række af de senere års store danske musicalhits, bl.a. We Will Rock You, Midt om Natten, Kærlighed ved Første Hik! og senest Terkel – The Motherfårking Musical.