2 x Anden udsolgt på under en måned
04/01 2019

2 x Anden udsolgt på under en måned

Mens kutymen efterhånden er blevet sådan, at stand up-shows sættes i salg op til to år før spilledagen, gik Anders ’Anden’ Matthesen i december i den helt anden grøft.

Med kun halvanden måned til spilledagen 19. januar i Aalborghallen, blev den nye stand up-aften med titlen ’Anden Bringer Ud’ offentliggjort og sat i salg 7. december.

Det første show blev udsolgt i løbet af den første weekend, og derfor blev et ekstra show sat i salg. I løbet af julen blev andet show også udsolgt i AKKC, og derfor er der nu oprettet venteliste til dem, der ikke nåede at købe billetter.

Storhitter på alle fronter
Der er ikke mange danskere, der ikke ved hvem Anders ’Anden’ Matthesen er, og særligt i denne tid er det et navn, der er på manges læber.

Efter succesen med sit 25 års jubilæumsshow i Royal Arena og Boxen i Herning med titusinder af publikummer, ønskede Anders Matthesen at vende tilbage til den mere traditionelle stand up-scene. Derfor skabte han ’Anden Bringer Ud’, der i foråret bringer ham til spillesteder i hele landet, hvor han går tilbage til rødderne – bare Anden og en mikrofon.

Lige nu slår han rekorder i de danske biografer med animationsfilmen ’Ternet Ninja’, som i løbet af de første otte dage vippede ’Journal 64’ af pinden, som den mest sælgende danske film i den første tid i biograferne. ’Ternet Ninja’ havde premiere 25. december og solgte intet mindre end 345.947 billetter i løbet af den første uges tid.

Mere Matthesen på programmet
Senere i 2019 er der mere Anders Matthesen på programmet i AKKC – dog i en mere indirekte form, da det er Terkel – The Musical, der kommer til Aalborghallen 24.-28. april.

Musicalen er baseret på Anders Matthesens kendte, og første, animationsfilm Terkel i Knibe, der tog danskerne med storm i 2004 og solgte mere end 375.000 billetter i de danske biografer.

Det ser altså ud til, at alt Anders Matthesen rører ved pt. bliver til guld, og derfor kan de mange nordjyske publikummer til ’Anden Bringer Ud’ glæde sig til Anden i storform med to udsolgte shows lørdag 19. januar i Aalborghallen.