AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Bliv sponsor i AKKC

Større tekst Mindre tekst


Hvorfor sponsor i Aalborg Kongres & Kultur Center?

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Nordjyllands førende kulturhuse, som hver sæson tilbyder et varieret udbud af kulturelle oplevelser. Koncerter med internationale stjerner, operaer, musicals, stand-up, revy og ballet er blot nogle af de arrangementer, der hver sæson løber af stablen i huset.

Som sponsor i Aalborg Kongres & Kultur Center får I muligheden for at opleve det brede spekter af kulturelle tilbud. Et sponsorat bringer kulturen ind i virksomheden og giver gode oplevelser til medarbejdere og forretningsforbindelser. Sponsoratet profilerer samtidig virksomheden, da jeres virksomhed via sponsoratet er med til at sikre og bevare kulturen i Nordjylland til glæde for alle regionens indbyggere.

Vi ved, at to virksomheder ikke er ens, og det alsidige udbud af kulturoplevelser giver os muligheden for at tilbyde et sponsorat, som er tilpasset jeres virksomheds ønsker og behov. Kontakt os endelig, og lad os tage en dialog om, hvordan vi kan sammensætte netop jeres sponsoraftale, så den bliver et aktiv for virksomheden og til størst mulig glæde og gavn for begge parter.

Et sponsorat kan blandt andet indeholde:

  • Billetter til Aalborg Kongres & Kultur Centers egne kulturelle arrangementer
  • Skilt med firmanavn i forhallen i centeret samt kreditering i regionale og nationale avisannoncer
  • Rabat ved køb af billetter til Aalborg Kongres & Kultur Centers egne forestillinger
  • Rabat på månedsmenu i Papegøjehaven
  • Mulighed for forhåndsreservation før det officielle billetsalg på udvalgte forestillinger
  • Sidste øjeblikstilbud på billetter til udvalgte forestillinger

Antal billetter, rabatter m.m. varierer i forhold til sponsorkategori og individuelle aftaler. Ønsker du yderligere information om de forskellige typer sponsorater, er du velkommen til at kontakte vores sponsorafdeling og få en personlig snak om mulighederne.

Du kan læse mere om vores sponsorarrangementer og deres oplevelser under sponsorcases.

Velkommen som sponsor i Aalborg Kongres & Kultur Center!

 Sponsortavle _jan 13_342x 735

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere