AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Velbesøgt forårsmesse på trods af solrigt forårsvejr

02. april 2017

Foraarsmessen 2017Weekendens tørvejr og høje temperaturer holdt ikke nordjyderne fra at komme indenfor til messe i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Næsten 20.000 drog til forårsmesse, hvor der var inspiration og oplevelser til både børn og voksne.

225 udstillere har fredag, lørdag og søndag stået klar i AKKC, for at tage imod de 19.649 messegæster, der lagde vejen forbi forårsmessen. Besøgstallet er en fremgang på lidt over 600 messegæster i forhold til sidste år. 

Blandt nyhederne på årets forårsmesse var det helt nye Food Market, hvor messegæsterne kunne smage på og købe en stor variation af nordjyske fødevarer, og Fashion2Go, der lørdag og søndag indeholdt modeshows med tøj fra nogle af Aalborgs førende butikker.

- Det er altid spændende, når vi forsøger at bringe noget nyt ind på messen. Det nye Food Market har været utroligt godt besøgt, og man kan sige, at det også er noget, der falder ind i tidens trend. Området Fashion2Go er vendt tilbage igen efter et års pause, og vi må konstatere, at det er noget, messegæsterne synes er spændende. Der har i hvert fald været fyldt op ved stort set hvert eneste af de i alt otte modeshows, fortæller Ernst Trillingsgaard, direktør i AKKC.

Også Modsvar Designmarked var et af messen nye tiltag. Her stod 20 designere klar til at vise deres produkter frem for messegæsterne og fortælle om deres samarbejde i designfællesskabet Modsvar.

- Det har været en rigtig god oplevelse for os. Det er første gang, vi er på en messe og møder vores kunder face to face, og det har været spændende for designerne at kunne fortælle om og sælge deres produkter, fortæller Chrisstine Johannsen, der er stifter af designfællesskabet Modsvar, hvor en gruppe designere sælger deres produkter sammen på én online platform.

Småbørnsmesse tiltrak børnefamilierne
Småbørnsmessen så for første gang dagens lys sidste år i samme weekend som forårsmessen. Dette blev gentaget i år, og her har udstillerne været godt tilfredse med, at børnefamilierne har været forbi for både at få inspiration, vejledning og købe produkter til familien.

- Vi er meget positivt overrasket. Der har været rigtig god aktivitet på messen, og det peakede lørdag middag mellem kl. 11-15, hvor der var tæt pakket. Det er rigtig dejligt som udstiller, når der er så meget gang i den. I år har vi fokuseret på at lave en stand, hvor familierne kunne søge inspiration i stedet for at fokusere så meget på salg nu og her, og den strategi har vist sig at være rigtig god, fortæller Søren Lyager Svalgaard, butikschef i BabySam Aalborg City Syd.

Forårsmessen er en årligt tilbagevendende begivenhed i AKKC, og i år var det 49. gang, at dørene blev åbnet til den familievenlige messe.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere