AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Stærkt hold sat til musicalversionen af Midt om natten

27. oktober 2017

Midt Om Natten _castet

Så er det afsløret, hvem der skal lægge talent og sangstemme til alle de store Kim Larsen-hits i musicalversionen afMidt om natten. Det bliver bl.a. Kurt Ravn, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark, som publikum kan se frem til at høre fortolke sange somSusan Himmelblå, Papirsklip, Kvinde Min, Tarzan Mamma MiaogRabalderstræde, når musicalen spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 9.-13. maj.

Stortalent med kendte aner

Det bliver det unge stjerneskud Gustav Wolter, der skal udfylde Kim Larsens legendariske rolle som Benny. Det store cast tæller også navne som Jesper Lohmann, Troels Malling, Allan Mortensen, Max Hansen, David Owe, Sigurd Holmen Le Dous, Jacob Femerling og Henriette Lund. Udover deres skuespiltalent, er alle udstyret med eminente vokaler. Holdet får selskab af et talstærkt ensemble af sangere og dansere, og et stort orkester under ledelse af Joakim Pedersen.


Nyt twist til handlingen
Udover de mange kendte hits fraMidt om natten,der er det bedst sælgende danske album nogensinde, bliver musicalen også krydret med en perlerække af store Kim Larsen- og Gasolin-hits. Med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs, vil publikum opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der videre skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje, når filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

Gustav Wolter er et ubeskrevet blad på den danske musicalscene. Underholdningsbranchen er dog ikke ukendt land for den unge mand, der har teaterblod i årerne fra sin kendte mor, revydronningen Lisbet Dahl. Gustav har indtil nu primært optrådt som sangskriver, producer og freelancemusiker. Med Midt om natten får Gustav Wolter sin musicaldebut.

Stærke stemmer i generationer
Kurt Ravn har udover sit talent for skuespil også udfoldet sit talent for sang i store musicalopsætninger senest i musicalenJekyll & Hydepå Det Ny Teater. Herudover har han bl.a. medvirket i tv-serierneDicte, BedragogForbrydelsen. IMidt om nattenskal Ravn give den i rollen som den ældre version af Arnold. Den unge Arnold spilles af Troels Malling, bedst kendt for sine satiriske talenter fraKrysters Kartel, og mange kender nok også Malling som far til 14 i Bilka-reklamerne. Troels Malling skal spille den unge version af Arnold.

Kendte med flere talenterMidt Om Natten _Gustav Woler , Lise Baastrup & Troels Malling
Lise Baastrup, Jesper Lohmann, Pernille Højmark, Allan Mortensen, Max Hansen og David Owe har alle haft rig lejlighed til at demonstrere deres alsidige talent for både sang og skuespil i et hav af roller på teater, film og tv. Lise Baastrup har tidligere vist både sit komiske talent og stærke vokal i Cirkusrevyen, og i musicalenSpamalot, der spillede i Tivolis Koncertsal tidligere i år. Tv-seerne underholder hun i rollen som læreren Hjørdis i tv-serienRita. Næste udfordring bliver at give et anderledes, nutidigt og humoristisk bud på rollen som købmandsdatteren Susan Himmelblå. Jesper Lohmann har delt ud af sine talenter på skærm og scene i mange forskellige roller fx iRejseholdetogAnna Pihl. Musikalsk er talentet fx blevet udfoldet iEvita, HairsprayogFour Jacks.Allan Mortensen og Max Hansen må siges at være hele Danmarksgrand old showbiz men. Max Hansen blev tidligere på året hædret somÅrets Æreskunstnerved Revyernes Revy for sin trofaste indsats i dansk underholdning. Allan Mortensen fik sit gennembrud iJesus Christ Superstarfor generationer tilbage, særligt bemærket blev han også med det legendariske nummerVoldsom Volvofra det populæreSonny Soufflé Show.Pernille Højmark har publikum haft fornøjelsen af at opleve både på tv, film, teater og med mikrofon i hånden som forsanger iSweethearts. Seerne har kunne nyde Pernille Højmark i bl.a.Taxa,Bryggeren ogKrøniken.David Owe har medvirket i bl.a. tv-serienØrnenpå DR, og publikum har også haft fornøjelsen af David Owes talenter i fxTempelriddernes Skat, Familien Julog tv-serienMig og Charlie.Dansetalenterne blev hædret med finalepokalen iVild med dansi 2005, hvor Owe vandt finalen.

Yngre stjerneskud
Sigurd Holmen Le Dous, Jacob Femerling og Henriette Lund har deres unge alder til trods allerede markeret sig stærkt på skærm og scene. Sigurd Holmen Le Dous fik sit folkelige gennembrud med rollen som Phillip iBadehotelletpå TV 2. Jacob Femerling har gjort sig bemærket i bl.a.Sort Vandpå Betty Nansen Teatret ogFaderenpå Det Kongelige. Henriette Lund har, udover skuespillet, også dansen som sit område, og hun har medvirket i opsætninger på både Zangenbergs Teater, Københavns Teater og Mungo Park. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere