AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Schaufuss’ prisvindende Tjajkovskij-triologi kun i Aalborg

13. marts 2012

Trilogy _PosterTjajkovskij-trilogien, der har vundet to fornemme teaterpriser, genopføres endnu en gang i Danmark af Peter Schaufuss Balletten med ikke mindre end 22 dansere direkte fra London.

Denne gang er trilogien eksklusivt i Aalborg Kongres & Kultur Center med en balletsøndag den 1. april, hvor scenen forvandles til et drømmeland og de tre berømte balletter danses og kan opleves som individuelle balletter eller som et hele fra kl. 14 og resten af dagen.

Den berømte Tjajkovskij-triologi, som Peter Schaufuss Balletten vil fortrylle publikum med, består af de tre ballet-klassikere Svanesøen, Tornerose og Nøddeknækkeren. Den første ballet, der fremføres, er Svanesøen, hvor prinsen i sin jagt på en brud forelsker sig i Svanepigen, men senere forføres af den sorte svane.

Den efterfølges af Tornerose, hvor prinsessens dybe søvn kun kan brydes af et kærlighedskys. Afslutningen på triologien er Nøddeknækkeren. Her drages vi ind i pigen Claras drøm, som både inkluderer en nøddeknækkerprins, en snedronning og en masse andre eventyrlige figurer.

De tre balletter kan ses hver for sig, og det er derfor også muligt at købe billetter til hver enkelt forestilling. Peter Schaufuss' intention med triologien er, at den kan ses som en helhed og altså er kædet sammen bl.a. med karakteren Drømmemesteren, som indgår i alle balletterne. Derfor er der lavet et samlet tilbud på alle tre balletter, så de kan ses i en sammenhæng på en drømmefuld søndag. Mellem hver ballet vil der være en pause, hvor det er muligt at købe mad og drikke.

Gode anmeldelser
Schaufuss' berømte Tjajkovskij-triologi er særdeles populær både i Danmark og i udlandet, og har fået ord som "Succes for Schaufuss Balletten", "Klapperiet ville ingen ende tage" og "Peter Schaufuss sejrede" med på vejen. Denne gang er det kun Aalborg, der får æren af at lægge hus til, og søndag den 1. april står derfor i de tre drømmende balletters tegn i Aalborghallen.

FAKTUELLE INFORMATIONER:
Billetter sælges i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66 samt akkc.dk og BILLETnet.dk. Billetpriserne for en enkelt ballet er: A: 340,- B: 320,- C: 295,- D: 260,-.

Samlet pris for alle tre balletter er: A: 600,- B: 550,- C: 500,- D: 450,-
Det er muligt at tilkøbe både frokost og natmadsbuffet til billetterne.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere