AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Rekordstort stjerneprogram i AKKC

25. april 2017

Stjerneprogram-350I år er der en særlig grund til at glæde sig til den 15 maj. Her begynder salget af Stjernepakker i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), og denne gang er der intet mindre end 27 forestillinger i det oplevelsesrige Stjerneprogram.

Der har været gang i Kulturafdelingen i AKKC med forberedelserne til den nye Stjernesæson 2017/2018.

I alt er det blevet til 8 flotte internationale shows, 3 storslåede balletter, 4 medrivende operaer og 12 danske opsætninger i form af både komedier, lystspil, skuespil, musicals og en teaterkoncert.

Med 27 spændende forestillinger indeholder den nye Stjernesæson rekordmange oplevelser for de kulturglade nordjyder.

- Dette Stjerneprogram er det sidste, som jeg har været med til at sammensætte, og derfor er jeg mere end tilfreds med, at vi kan tilbyde et så stort og varieret program til Stjernesæsonen 2017/2018, og vi viderefører selvfølgelig de meget populære Stjernetræf og introduktioner, siger Ernst Trillingsgaard, direktør i AKKC.

Det bliver AKKC’s nye direktør, Nicolaj Holm, der kommer til at erfare, hvordan det nye Stjerneprogram tages imod af det nordjyske publikum, da salget begynder kort efter hans tiltræden som direktør i AKKC 1. maj.

- Det er en utrolig spændende start for mig i AKKC, at salget til den nye Stjernesæson kommer så hurtigt, og jeg glæder mig rigtig meget til fortsat at arbejde med at skabe kulturelle oplevelser til nordjyderne, forklarer Nicolaj Holm, kommende direktør i AKKC. 

Verdensberømt opera og ballet
Der bliver fornemt internationalt besøg i AKKC i den nye Stjernesæson. Lørdag 2. december fremfører 45 dansere og 42 musikere fra The National Opera and Ballet Theatre of Moldova juleballetten Nøddeknækkeren i Aalborghallen. Kompagniet er blandt de bedste balletkompagnier fra Østeuropa, og de har gennem årene samarbejdet med Bolshoi balletten.

Lørdag 14. april bliver ligeledes en stor dag i AKKC. Her gæster ca. 100 sangere og 60 musikere fra Kiev Statsopera Aalborghallen med den smukke opera AIDA med musik af Giuseppe Verdi. Kompagniet har tidligere gæstet AKKC med samme opera, og her gav Nordjyskes anmelder hele 5 stjerner.

Hyldestshows hitter hos nordjyderne
Hyldestshows hitter. Det er en konklusion, AKKC kan drage efter flere sæsoner, hvor efterspørgslen på disse forestillinger har været meget høj. Derfor er der hele fire styks af dem på programmet med The Bowie Experience, The Simon & Garfunkel Story, You’ve Got a Friend (Carole King og James Taylor) og The Greatest Love of All (Whitney Houston).

Også musicals og musicalshows er populære hos nordjyderne. Til efteråret kan klassikeren Les Misérables opleves i en dansk opsætning, og i foråret står den på musicalshowet Andrew Lloyd Webber Gala, hvor de bedste sange fra Webbers mange succesfulde musicals samles i ét show.

Bliv Stjernekunde i AKKC
At blive Stjernekunde i AKKC indebærer, at man køber en Stjernepakke bestående af minimum én billet til 4 forskellige Stjerneforestillinger og derved sparer 100 kr. pr. billet. AKKC’s billetkontor står også klar til at hjælpe med bestilling og spørgsmål på tlf. 99 35 55 66 eller ved billetlugen.

Se Stjernemagasin

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere