AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Parkering i Kildeparken til Danfish-messen

29. september 2017

P-kildeparkenFodgængere og cyklister vil i slutningen af uge 41 kunne opleve biler i Kildeparken. Efter aftale med Aalborg Kommune vil der blive etableret et parkeringsområde i parken i forbindelse med messen DanFish International 11.-13. oktober.

I forbindelse med den internationale fiskerimesse DanFish, der forventes at tiltrække 13.000 besøgende til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 11.-13. oktober, vil AKKC efter aftale med Aalborg Kommune etablere 182 parkeringspladser i Kildeparken.

Al tilkørsel finder sted via Gammel Kærvej og ind i Kildeparken på allerede eksisterende stier, og området bliver afmærket, således at kørsel ikke vil kunne finde sted uden for det afmærkede område. For at parken ikke tager unødig skade, bliver udsatte områder sikret med køreplader.

AKKC har engageret vagter, således at området vil blive sikret af i tidsrummet 8.00 – 18.00 i dagene 11., 12. og 13. oktober, og vagterne vil således også være opmærksomme på forhold for fodgængere og cyklister.

Alle biler, som kører i parken, har på forhånd sikret sig en licens og denne licens vil blive tjekket inden indkørsel i parken. Der vil således ikke være unødig kørsel i parken.

For yderligere information kontakt Else Herfort, Messe- og udstillingschef i Aalborg Kongres & Kultur Center, på tlf. +45 9935 5518.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere