AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Nytårskoncert med festfyrværkeri af alle de kendte Straussmelodier

27. november 2017

Nyar 2018-bild -350Traditionen tro skydes det nye år i gang med den klassiske nytårskoncert med Schönbrunn Festival Orchestra Vienna. Det 35-mand store wienerorkester og den tyske sopran Theresa Krügl samt tenor Angelo Pollak fra Østrig kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 4. januar for at sikre, at 2018 bydes velkommen på festligste manér. 

Det var en stor succes, sidst det østrigske wienerorkester Schönbrunn Festival Orchestra Vienna besøgte Aalborg med deres nytårskoncert. Nu har nordjyderne endnu en gang mulighed for at opleve orkestret, når det indtager Aalborghallen 4. januar kl. 20.

Sidste år blev nytårskoncerten belønnet med fem flotte stjerner af NORDJYSKE, som roste orkesterets glimrende fremførelse af de fejende valse og pompøse marcher. Orkesteret, som har turneret verden rundt, er dog ikke kun en klassisk koncert med orkesteret, men indeholder også smuk sang. 

Prisbelønnede solister
Schönbrunn Festival Orchestra Vienna får selskab af den tyske sopran Theresa Krügl og tenoren Angelo Pollak på scenen. Theresa Krügl har vundet flere priser for sin smukke vokal i Tyskland. Hun har blandt andet sunget i opsætningen af Figaro på Niederbayerichen Landestheater og Flagermusen på Schönbrunn Palace Theater i Wien.

Angelo Pollak har vundet hele 11 priser i konkurrencen Prima La Musica for både sin instrumentale og vokale præstation. Han har tidligere medvirket i Wiener Statsoperas børneopera Aladdin og Drømmeprinsen, og optrådt i Slotsteater Schönbrunn i Tryllefløjten og Barberen i Sevilla. 

Det talentfulde wienerorkester er specialister i nytårskoncerter, og koncertens repertoire er sammensat efter den verdensberømte nytårskoncert, der sendes live på TV nytårsdag. Publikum kan forvente et festfyrværkeri af kendte valse, polkaer og galopper af Straussfamilien. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere