AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Nu kommer Ida og Rumpenisserne - julens søde, romantiske og magiske historie

09. november 2017

Ida Og Rumpenisserne -350Morskabs-Theatret har premiere på årets juleforestilling lørdag 18. november i Det Lille Teater i AKKC og fejrer sit 20 års jubilæum på teatret.

Morskabs-Theatret, Aalborgs store amatørscene, er nu næsten klar til at løfte tæppet for juleforestillingen, som rummer trængsler, sødme, håb, romantik, magi – og meget mere.

De mange amatører har arbejdet siden begyndelsen af september sammen med instruktør Martin Schwab for at skabe julestemning for hele familien i Det Lille Teater i Aalborg Kongres & Kultur Center. I Morskabs-Theatrets opsætning, skabt af Kirsten Relsted Iversen, sker der magiske og uventede ting. Musikken er lagt i hænderne på Lars Lilholt, og den store titelrolle som Ida spilles af den kun 9-årige Mathilde Mattiasen.

Morskabs-Theatret er jo en slags rugekasse for unge talenter, fortæller formand Jan Lynge, og det er dejligt, at der hele tiden dukker nye unge op, som vil prøve kræfter med Teatret.

- De helt nye, samt de prøvede kræfter, har gået i en hård skole hos instruktøren og Morskabs-Theatret sangcoach Henrik Fevre. For når man har hovedrollerne i en musical, skal man kunne synge godt! Så derfor får alle medvirkende i forestillingen sangundervisning to timer hver uge hos Henrik Fevre, så stemmerne er helt klar til premieren 18. november, fortæller Jan Lynge.

Morskabs-Theatret kan med denne forestilling markere 20-års jubilæet, og der er i de 20 år blevet spillet næsten 30 forestillinger i AKKC med over 125.000 publikummer. Sidste års forestilling Peters Jul blev set af mere end 4.500 nordjyder. Med Ida og Rumpenisserne søsættes Morskabs-teatrets 30. forestilling.

- Da vi begyndte for 20 år siden, var det et eksperiment, fortæller Jan Lynge. Kunne vi lave amatørteater på et så højt niveau, at folk ville betale for at se det? Tiden har vist, at vi havde fat i noget rigtigt, og gennem årene har vi kunnet sende adskillige talenter videre til det professionelle teater, når de havde trådt barneskoene hos os.

Ida og Rumpenisserne har premiere lørdag den 18. november og spiller derefter hver weekend frem til 17. december i Det Lille Teater. Billetter købes i AKKCs billetkontor tlf. 99 35 55 66 hverdage kl. 12 – 17, eller på akkc.dk eller Ticketmaser.dk. Billetprisen er for voksne 165 kr., børn under 15 år og pensionister 85 kr. og familiepakke for 2 voksne og 2 børn koster 440 kr.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere