AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Martin Brygmann til Aalborg på koncertturné

05. maj 2017

Martin BrygmannMartin Brygmann har netop udgivet sit første soloalbum, og det bliver fejret med en koncertturné. Sammen med Danmarks Underholdningsorkester gæster han Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 3. marts med både nye og gamle hits.

I over 20 år har Martin Brygmann skrevet musik til solister, film, tv og teater. Trods den store erfaring med at skrive musik, er det alligevel første gang, at Martin Brygmann udgiver sit eget soloalbum.

Udgivelsen af BATES DELIGHT med den første single Driving, er dermed en milepæl i Martin Brygmanns karriere, og det fejrer han med en koncertturné, der fører ham forbi Aalborghallen lørdag 3. marts 2018.

Kendt orkester med på turné
På turnéen har Martin Brygmann dannet samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester, tidligere kendt under navnet DR UnderholdningsOrkestret.

Det store orkester er kendt for sit høje kunstneriske niveau og er et af de få orkestre i Europa, der bygger bro mellem den klassiske og den rytmiske musik. Orkestret har tidligere gæstet AKKC sammen med blandt andre The Bootleg Beatles, Lars Lilholt Band og med en Disney-nytårskoncert.

Til foråret står orkesteret klar på scenen sammen med Martin Brygmann, en rytmegruppe fra Stockholm og et band med seks musikere, heriblandt danske Ole Kibsgaard samt svenske Pål Svenre, som har været med til at producere det nye album.

Både nye og gamle hits
Mange, mange danskere har med stor sandsynlighed skrålet med på sangen Vent på mig. Sangen er udnævnt af KODA til det mest spillede danske hit i radioen i 15 år, og det er et tydeligt bevis på, at Martin Brygmanns musik er blevet folkeeje.

På Brygmanns nye turné vil koncert-repertoiret både bestå af sange fra BATES DELIGHT samt nye arrangementer af hans mange kendte hits som En kort en lang, Ud i det blå, Jeg er for kendt og mange, mange flere. Aftenen bindes sammen med både historier, anekdoter og fortællinger om sangenes tilblivelse, samt hvad der driver Martin Brygmann i hans arbejde med musik.

Martin Brygmann har gennem årene vundet fire Grammyer for blandt andet Årets Danske Hit og Årets Danske Radio Hit. Derudover har han vundet DJBFA’s komponistpris og skrev otte nye sange til musicalen En kort, en lang på Aalborg Teater, en musical der vandt en Reumert for Årets Musikteater/show i 2014.

Brygmann var i flere år en del af komediegrupperne Lex & Klatten og Det Brune Punktum sammen med Hella Joof, Peter Frödin og Paprika Steen.

Han har skrevet musikken til julekalenderne Jesus og Josefine og Jul i Valhal, og blandt andre Birthe Kjær, Søs Fenger og Alberte Winding har nydt godt af hans evner som sangskriver.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere