AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Lindys liv før og efter Rigtige mænd

31. oktober 2017

PRESSEMEDDELELSE
Aalborg Kongres & Kultur Center
Tirsdag den 31. oktober 2017

Lindys liv før og efter Rigtige mænd

Lindy Rød Trøje

Humørbomben og den konkurrencemindede håndværker Lindy Aldahl fra DR’s seersucces Rigtige mænd underholder i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 18. januar kl. 19. Her kan publikum se frem til et sjovt, levende og inspirerende foredrag om Lindys livsstilsændring fra programmet startede og til nu.

Lindy Aldahl har siden sin medvirken i programmet ”Rigtige Mænd” oplevet stor interesse for sin person, og den livsstilsændring han undervejs har gennemgået. Han er nu aktuel med et nyt underholdende foredrag, hvor fanger publikum med sit gode humør, grin og kvikke bemærkninger.

Alt det som seerne ikke ser
I Det Lille Teater kan publikum høre den gæve nordjyde Lindy berette om sin deltagelse i tv-programmet og om livet før og efter DR-succesen. Hvordan er det pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare for at være den, man er, og hvad sker der bag kameraet?

Foredraget gennemsyres af Lindys personlighed, og det sætter gang i lattermusklerne selv helt ned på bagerste rækker. Hans mål er, at publikum ikke kan undgå at gå fra foredraget med et kæmpe smil og forøget livskvalitet.

På hylden ligger sovsen
Et af temaerne, som Lindy tager fat på er sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion – altså blev smøgerne og den fede sovs lagt på hylden. Han vil også give publikum et indblik i, hvordan det er gået med at holde motivationen oppe, efter at kameraerne blev slukket. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere