AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Les Misérables i stor opsætning er en bevægende oplevelse

26. september 2017

MCH-LEMISERABLES-AUG-17-005-350Jubilæumsopsætningen af Les Misérables fra MCH Herning Kongrescenter kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 19. oktober, når musicalen er færdig med at spille i Herning. Den berømte musical kan opleves hele fire gange i Aalborghallen fra 19. oktober til 21. oktober. 

Populær musical
Les Misérables er baseret på den franske romanklassiker af samme navn fra 1862, og havde premiere i Paris i 1980 og London i 1985. Musicalen har spillet i London lige siden, hvilket gør Les Misérables til den længst kørende musical i verden. 

Nu har MCH Herning Kongrescenter opsat en dansk udgave af musicalen, hvilket kommer nordjyderne til gode, når forestillingen og hele castet rykker til AKKC i efterårsferien fra torsdag 19. oktober til lørdag 21. oktober. 

Den storslåede opsætning har hele 44 skuespillere i castet, hvori sanger og skuespiller Jesper Lundgaard besidder hovedrollen, hvilket han har erfaringer med fra tidligere opsætninger af samme musical. Derudover er skuespillerne Lone Rødbroe og Kim Brandt at finde på rollelisten samt en lang række af talentfulde amatørskuespillere, der i en årrække har medvirket i musicals i MCH Herning Kongrescenter. Ikke alene medvirker 44 skuespillere, der er heller ikke sparet på musikken i et orkesteret med 14 musikere. Ligesom både kostumer og scenografien er helt som den skal være, for at gøre den berømte musical til et imponerende udstyrsstykke. 

Bevægende og humoristisk musical
I Les Misérables følger man galejslaven Jean Valjeans kamp for at undslippe tilværelsen som udstødt forbryder efter at have tilbragt 19 år i fængsel. Forestillingens dramatiske og rørende handling tilføres et humoristisk strejf i form af kromutteren og krofatteren, der spilles af Lone Rødbroe og Kim Brandt. Deres taktløse og voldsomme fremtræden bidrager med et morsomt tvist til den bevægende forestilling, hvilket er med til at bringe publikum gennem hele følelsesregisteret. 

Musicalen kan opleves i Aalborghallen torsdag 19. oktober, fredag 20. oktober og lørdag 21. oktober kl. 20 og lørdag 21. oktober kl. 14, så der skulle være rig mulighed for at opleve den berømte opsætning i AKKC. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere