AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Kendt naturvejleder åbner outdoor messe

06. februar 2017

Karin VidkærPå fredag kl. 12 går det løs. Dørene åbnes til OUTDOOR 2017 – Natur, Jagt og Lystfiskeri i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Naturvejleder Karin Winther vil sammen med direktør Ernst Trillingsgaard byde de mange udstillere og gæster velkommen ved den officielle åbning af messen.

”Naturen er som grøntsager – man ved ikke, om man kan lide det, før man bliver introduceret for det”. Sådan siger Karin Winther, naturvejleder i Vesthimmerlands Kommune. Og netop det tema er noget af det, hun vil tage udgangspunkt i, når hun sammen med Ernst Trillingsgaard, direktør i AKKC, åbner outdoor messen på fredag kl. 12 på scenen i Aalborghallen.

- Vi er meget glade for, at Karin Winther har takket ja til at åbne outdoor messen. Tidligere har vi haft åbningstaler af politikere, jægere og fiskere, men aldrig en repræsentant fra ”naturfolket”. Det har vi fået i år, og det er meget betydningsfuldt for messen, siger Ernst Trillingsgaard.

Flere nordjyder kender måske Karin Winther fra Naturekspeditionen i Vesthimmerlands Kommune og fra P4 Nordjyllands program ’Karin i Krattet’, hvor hun hver lørdag morgen sætter fokus på naturen som et attraktivt aktivitetsrum for alle generationer året rundt. 

Mød Tykke Bertha, Brutalis, Jess og Jeanne d’Arc
Falkecenter Samsø medbringer nogle af verdens mest fascinerende fugle på outdoor messen. En Afrikansk Stor Hornugle, en Tropisk Dværghornugle, en Harris Høg og en Afrikansk Lannerfalk kigger forbi. Med de charmerende navne Tykke Bertha, Brutalis, Jess og Jeanne d’Arc er de fire flotte fugle klar til at indtage messen, og både børn og voksne vil have mulighed for at holde deres favoritfugl og få et billede med hjem med en eksotisk fugl på armen.

Våben fra 16.000-235.000 kr.
CNH Gun Import er forhandler af det italienske mærke B. Rizzini og har specialiseret sig i den italienske producents våben. På outdoor messen medbringer de våben til både jagt- og sportsskytter i en prisklasse fra 16.000 kr. til 235.000 kr.

- På messen er det vigtigt for os, at de besøgende får mulighed for at opleve vores våben på den helt rigtige måde. De skal føle og se det unikke ved at have en B. Rizzini i hånden. Vi medbringer et bredt udvalg af våben, som er lige fra nogle gode startbøsser til de helt dyre custom made produkter, forklarer Christian Nykjær fra CNH Gun Import.

Swarovski klar med nyheder 
Mange kender måske Swarovski for deres funklende smykker, men de står også bag både kikkerter og sigter til brug på jagt og geværer. Og på outdoor messen medbringer de et nyt produkt, som der er store forventninger til.

- Specielt den nye Z8i sigtekikkert med 8x zoom og en fremragende optik er noget nær det perfekte udstyr til alle former for jagt. Det har et slankt 30mm midterrør, som passer perfekt til enhver jagtriffel, og med et fleksibelt ballistisk tårn og Flexchange, det første udskiftelig sigte, giver det maksimal alsidighed i enhver situation, siger Martin Kjeldsen fra Swarovski Optik Nordic.

OUTDOOR 2017 – Natur, Jagt & Lystfiskeri finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center 10., 11. og 12. februar. Åbningstiderne er fredag kl. 12-17, lørdag og søndag kl. 10-17. Entré: 100 kr. pr. person, børn (0-15 år) gratis ifølge med voksne. Yderligere information om messen og fotokonkurrencen kan findes på www.outdoormesse.dk. Kontakt også gerne messe- og udstillingschef Else Herfort tlf. 9935 5518, ehe@akkc.dk herom.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere