AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

James Morrison plantede træ nummer 90

26. april 2017

James Morrison

Den engelske singer-songwriter James Morrison slog her til eftermiddag musikalske rødder i Aalborg, da han plantede træ nummer 90 i Kildeparken ved Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Kildeparkens besøgende kan fremover høre et medley med sangene Broken Strings, Wonderful World og You Give Me Something, når de går tur i Kildeparken.

Her til eftermiddag blev James Morrison den 90. internationale stjerne, der plantede sit eget træ i parken med "De Syngende Træer". Dermed når direktør Ernst Trillingsgaard, der også er idémanden bag parken, kun fire dage inden han går på pension, at nå det svimlende høje tal af 90 træer, der markerer store kunstneres koncert i Aalborg. 

- Det er virkelig cool at få sit eget træ. Det står jo blandt legender, så jeg føler mig privilegeret, sagde James Morrison umiddelbart efter træplantningen.

Singer-songwriteren plantede træet i forbindelse med aftenens koncert i AKKC, hvor han sammen med sit band giver én af kun tre eksklusive koncerter i foråret - en i Danmark og to i England.

Bedste britiske sanger
Sangeren med den bløde stemme debuterede som 21-årig i 2006 med albummet ‘Undiscovered’, som gik direkte ind på førstepladsen på den engelske albumhitliste og mange kan sikkert stadig synge med på hits som You Give Me Something, Undiscovered og Wonderful World. 

I 2008 udgav James Morrison sit andet album, inden han tre år senere udgav sit tredje album med en række meget personlig sange om sin fars død. I slutningen af 2015 udgav Morrison sit seneste album, hvor især nummeret ’I Need You Tonight’ har hittet.

Unik park
Parken med ”De Syngende Træer” rummer i dag 90 træer - alle plantet af kunstnere som Prince, Beyoncé, Take That, Leonard Cohen og mange flere. 

Alle træer har en lille musikstander, og når parkens gæster trykker på en knap spilles et medley af kunstnerens mest kendte musik, som er udvalgt i samarbejde med Aalborg Bibliotekerne.

Det første træ i parken blev plantet af Sir Cliff Richard i 1987, og han er også den eneste kunstner, der har plantet to træer i parken. Det andet træ blev plantet i 2012, hvor alle træerne blev udstyret med musik.

Du kan læse mere om de syngende træer her 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere