AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

James Morrison kommer til Aalborg

14. februar 2017

James Morrison _350Som det eneste sted i Skandinavien giver den engelske verdensstjerne James Morrison koncert i Aalborg Kongres og Kultur Center (AKKC) onsdag den 26. april.

Den engelske singer-songwriter James Morrison er klar til at give publikum en unik koncertoplevelse, når han, som det eneste sted i Skandinavien, går på scenen i Aalborghallen.

Sangeren med den bløde stemme debuterede som 21-årig i 2006 med albummet ‘Undiscovered’, som gik direkte ind på førstepladsen på den engelske albumhitliste.

Debutalbummet solgte tre millioner eksemplarer verden over, og mange kan sikkert stadig synge med på hits som ’You Give Me Something’, ‘Undiscovered’ og ‘Wonderful World’.

Bedste britiske sanger
James Morrisons debutalbum blev også det bedst sælgende album i Storbritannien i 2006, og året efter blev han kåret som bedste mandlige sanger ved The Brit Awards.

I 2008 udgav James Morrison sit andet album, inden han tre år senere udgav sit tredje album med en række meget personlig sange om sin fars død.
I slutningen af 2015 udgav Morrison sit seneste album, hvor især nummeret ’I Need You Tonight’ ofte kan høres i radioen.Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere