AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Irske drømme lægger vejen forbi Aalborg

10. marts 2017

Irish DreamsPublikum kan se frem til et show ud over det sædvanlige, når Irish Dreams går på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag d. 20. april. 

Irish Dreams optræder hvert år med dans og musik for over 50.000 publikummer i hovedstaden Dublin, og nu får det nordjyske publikum muligheden for at komme med på en musikalsk rejse, når irlænderne gæster AKKC til april.

Irish Dreams er et unikt mix af irsk musik, sang og dans, hvor hovedrollerne ikke kun består af Irlands bedste dansere og sangere, men også de traditionelle instrumenter harpe og uilleann pipes - den irske udgave af sækkepiben – spiller en stor rolle.

Erfarent hold
Irish Dreams består af et meget rutineret hold. Sangeren Rob Vickers har erfaring fra Londons ikoniske West End, mens sangerinde og harpespiller Rebecca Murphy har vundet flere priser for sine evner på det store instrument.

Sammen med Brian Garvan på violin, John O’Brien på uilleann pipe og ti dansere, som har stået på scener i det meste af verden, er de klar til at give nordjyderne ægte irsk stemning.

I showet blandes det bedste fra den irske kultur med inspiration fra hele verden, og holdet bag Irish Dreams skaber unikke udgaver af irske sange, mens sceneshowet nærmest tager publikum med til Irland.

Billetter til Irish Dreams torsdag den 20. april er i salg, og kan købes i AKKC’s billetkontor, på tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 310 kr. / B: 270 kr. / C: 220 kr.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere