AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Forårsoplevelser for både store og små

24. marts 2017

Foraar2017Lækkert design, delikate smagsoplevelser, modeshow, børneunderholdning og besøg af Ole Henriksen. Programmet er lagt for dette års forårsmesse i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fredag 31. marts, lørdag 1. og søndag 2. april, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Vejret begynder efterhånden at pege i retning af forår. En skøn tid, hvor naturen springer ud og vinterens hi skiftes ud med havearbejde og gode stunder ved grillen. Hvert år fejrer AKKC forårets komme med den årlige forårsmesse, og igen i år står godt 225 udstillere klar til at tage imod de ca. 20.000 gæster, som plejer at lægge vejen forbi messen for at få inspiration til have, bolig, rejse, mad, håndværk, fritid og meget mere.

Design og mode i fokus
For første gang er 20 designere gået sammen på Modsvar Designmarked, som finder sted på scenen i Aalborghallen. Designerne medbringer lige fra møbler, smykker og grafisk print til accessories, tasker og bæredygtigt tøj.

På første sal i AKKC vender Fashion2Go tilbage lørdag 1. og søndag 2. april. Her vil der flere gange dagligt være modeshow, ligesom der også vil være udstillere med stil og velvære, hvor gæsterne kan finde nye kreationer til deres forårs- og sommergarderober. 

Alt godt for madelskere
Food Market er et af messens helt nye tiltag. Smagsområdet er en samling af forhandlere, der sælger lækre specialiteter som ost, kød, honning, rom, spegepølse og meget mere. Der vil naturligvis være mulighed for at få en smagsprøve eller to.

Hvad er det værd?
Peter Holm-Rasmussen fra Nordjysk Auktion, og kendt fra tv-programmet ’Mit kæreste eje’ på TV2 Nord, vil lørdag 1. og søndag 2. april kl. 14-16 være at finde på messen. Her kan messegæsterne medbringe deres klenodier og få dem vurderet. 

For de mindste og deres forældre
Messen Småbørn så for første gang dagens lys i Europahallen sidste år. Igen i år er Europahallen og den tilhørende foyer indrettet som småbørnsområde med udstillere og underholdning for hele familien. 

Lørdag 1. og søndag 2. april kl. 12-15 kan børn få lavet gratis ansigtsmaling. Samme dage kl. 11.15-11.45 står den på musik, leg og læring med Den skaldede pædagog, Thomas Holst. Børnene kan også prøve kræfter med en Tarzan-bane, få brændt noget energi af i hoppeborgen eller være kreative med PlayMais.

Ole Henriksen er dette års modtager af Forårsprisen. Han modtager personligt prisen i forbindelse med messens åbning fredag 31. marts kl. 12 på scenen i Aalborghallen.

FORÅR ’17 og Småbørn ’17 foregår fredag 31. marts kl. 12-17 samt lørdag 1. og søndag 2. april kl. 10-17. Entré: 60 kr. pr. person, pensionist og studerende: 40 kr., børn (0-13 år) gratis ifølge med voksne. 

For yderligere informationer kontakt gerne messe- og udstillingschef i AKKC Else Herfort tlf. 9935 5518, ehe@akkc.dk.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere