AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Fjollede familieforviklinger i festlig farce

25. januar 2017

Far på færdeDer er lagt op til et festfyrværkeri af forviklinger og intriger, når komedien Far' på færde indtager Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag den 23. februar. 

Publikum kan glæde sig til et gensyn med de glade tressere, det høje hår og de hvide lakstøvler, når vi kommer helt tæt på den nyklippede græsplæne og de nystrøgne servietter hos sølvbryllupsparret Inger og Jørgen spillet af Jeanne Boel og Carsten Jansfort. 

Her går livet sin stille gang, indtil parret får et uventet besøg af Jørgens unge elskerinde Hanne (spillet af Christina Gaski), som har besluttet sig for at gøre en ende på sin hemmelige affære med Jørgen.

Imidlertid dukker Hannes forlovede Peter, i form af Paw Henriksen, også op i den tro, at Jørgen er Hannes far. Både Jørgen og Hanne tvinges nu til at spille med på komedien, og før de får set sig om, bliver Inger også involveret i affæren.

Femstjernet underholdning 
Selv om komedien er skrevet i 1965 af Alan Ayckbourne, så blev forestillingen senest sat op i 2013 på West End i London med stor succes og fremragende anmeldelser. Nu har Alan Ayckbourne så givet lov til at flytte handlingen til Danmark, hvor Henrik Lykkegaard har stået for oversættelsen, og det er ikke gået ud over de flotte anmeldelser. 

Jyllands-Posten giver Far’ på færde fem stjerner, og anmelderen roser både skuespillerne og instruktøren bag stykket: ”Instruktøren Anders Lundorph har sat sine fire glimrende spillere – Jeanne Boel, Karsten Jansfort, Paw Henriksen og Christina Gaski – lige så neddæmpet og hverdagsagtigt i scene, at de komiske situationer konstant kalder på de gode, gedigne grin og ikke den billige larmende latter.”

Billetter til Far’ på færde tirsdag den 23. januar er i salg, og kan købes i AKKC’s billetkontor 
tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 330kr. / B: 280 kr.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere