AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Europæisk premiere på Bond-show i AKKC

19. januar 2017

Licence to spyFredag 3. marts leveres alle de bedste James Bond temasange i showet Licence to Spy – For Queen and Country i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Showet er en europæisk nyhed som ventes at tage på turné til sommer, og publikum i Aalborg får nu mulighed for at være med til premieren.

Gennem mange årtier har temasangene fra de populære og ikoniske James Bond film været blandt nogle af verdens mest afholdte sange.

Goldfinger, Diamonds Are Forever, Live And Let Die, Goldeneye, Skyfall og mange, mange flere er blevet udødelige klassikere, som emmer af den intensitet og spænding, der er kendetegnende for James Bond filmene, som lige siden begyndelsen i 1962 har fastlåst seerne til skærmen i både biografen og på tv.

I Licence to Spy – For Queen and Country er alle de bedste temasange fra spionfilmene samlet i et elegant show med smukke dansere, flotte kostumer og talentfulde sangere, og det nordjyske publikum kan nu glæde sig til en premiere i Aalborghallen fredag 3. marts kl. 20.

Kraftfulde stemmer på scenen
Ikoniske sange kræver dygtige sangere. Derfor er det et stærkt hold, der går på scenen i spionshowet.

Sangeren Michaell Colin, som også er manden bag ideen til showet, er blandt andet kendt fra tv-shows som Scenen er din på Tv2, Stjerneskud på TV3, Det Nye Talkshow på DR1 og i DM i Rock ’n’ Roll. Michaell Colin er også kendt for at være en tro kopi af Elvis Presley, og som den eneste i Europa er det lykkedes Michaell Colin at få Elvis Presley´s originale band & kor "The Jordinares" til at lægge stemmer til hans show "Elvis In Concert Live".

Med sig på scenen har han de tre sangerinder Gry Meilstrup, Christina Undhjem og Malena Vallentine.

Gry Meilstrup kender de fleste fra grandprix-hittet Kloden drejer, flere tv-programmer og koncerter landet over. Norske Christina Undhjem slog for alvor igennem i popgruppen You Know Who i 1997, og er måske mest kendt i Danmark for sin medvirken i julehittet Let Love Be Love. Hun har desuden lagt stemme til Nik & Jays hitsange En dag tilbage og Kan du høre hende synge, medvirket i det norske Melodi Grand Prix og er en dygtig sangskriver.

Malena Vallentine har medvirket i flere musicals og komponerer sin egen musik. Hun har desuden optrådt med mange danske bands rundt om i landet.
Med på scenen er også fire Royal Academy Guards og ”The Diamonds”, en gruppe på seks professionelle dansere.

I Licence to Spy – For Queen and Country er der hverken sparet på kostumer eller lyssætning for at give den helt rette elegante og effektfulde oplevelse for publikum. Musikken til showet er indspillet af Golden Gate Orchestra.


Billetter til Licence to Spy – For Queen and Country fredag 3. marts er i salg, og de kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris inkl. gebyr: A: 295 kr. / B: 245 kr. 
/C: 195 kr.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere