AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Erik Clausen talkshow på fuld speed

04. maj 2017

Erik ClausenDanmarks morsomste gøgler, Erik Clausen udfordrer i sit nyeste talkshow ” Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0” den del af vores krop, som ellers altid forsøger at leve adskilt. 

Publikum kan forvente at blive udsat for anekdoter og humoristiske bivirkninger, når Erik Clausens højt flyvende univers folder sig ud på Europahallens scene torsdag den 3. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). 

Publikum skal have spredt vingerne ud og med på tur i gøglerens verden, hvor han vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Stiller lighedstegn mellem mænd og kvinder, absolut til kvindernes fordel, når Erik Clausen gennemgår hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden. 

Det er et talkshow på fuld speed (glem alt om ”ældrebyrden”). Her er det Erik Clausen med sin lange livserfaring, der øser forskellige anekdoter ud over publikum med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for, at man kan kende sig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel. 
Talkshowet ”Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0” går ud på at forene de to halvdele, der normalt lever adskilt. Som et par i en separation, som et par i en total krise, som et par der hele tiden er i terapi. Ja, prøv at få fantasien forenet med det praktiske. Det er Clausen på slap line (meget slap). 

Billetter til talkshowet i Europahallen er sat i salg, og kan købes i AKKC’s billetkontor 
tlf. 9935 5566, på akkc.dk eller Ticketmaster.dk og koster 275 kr. i hele salen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere