AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Cirkusrevyens første spæde skridt mod ny sommerrevy

30. januar 2017

Cirkusrevyen 2017På en tåget vinterdag tog Cirkusrevyens skuespillere og hele teamet bag den succesfulde revy på det traditionsrige forfattermøde, de første spæde skridt til at sætte en 2017-revy sammen.

Ernst Trillingsgaard fra Aalborg Kongres & Kultur Center er igen i 2017, for 33. gang, at finde ved instruktør Lisbet Dahls side som kunstnerisk konsulent.

I det gamle strandhotel Klithuset i Nordsjælland samlede Cirkusrevyen søndag hele holdet bag, som tæller ikke mindre end små 50 personer inkl. alle de mulige tekstleverandører til den succesrige revy.

I år er skuespillerholdet igen Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Lise Baastrup, der debuterede sidste år. Kapelmesterpositionen indtages af den legendariske James Price.

Revyen har premiere på Bakken i maj og spiller efterfølgende hele sommeren, og slutter som vanligt i AKKC, som eneste spillested udenfor København, fra 6. til 10. september.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere