AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Billetter til Dansk Melodi Grand Prix og Børnenes Melodi Grand Prix sættes i salg

23. oktober 2017

Billetstart DMGP og MGPAalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) er klar ved lugerne, når billetterne til Dansk Melodi Grand Prix (DMGP) lørdag den 10. februar 2018 i Aalborg sættes i salg nu på torsdag den 26. oktober kl. 12. Og en uge senere torsdag den 2. november kl. 12, bliver det så tid for at købe billet til børnene, hvis de vil overvære Børnenes MGP i AKKC’s koncertarena, Gigantium lørdag den 17. februar næste år. 

Du kan roligt begynde at glæde dig til et brag af en popfest, når Gigantium i Aalborg den 10. februar næste år slår dørene op til Dansk Melodi Grand Prix 2018. Hvis du vil opleve showet og den festlige stemning helt tæt på, så er det med at sikre dig en billet allerede nu.

Annette Heick og Johannes Nymark er værter, når ti spritnye popsange skal kæmpe om at blive Danmarks bidrag ved Eurovision Song Contest i Portugal til maj.

Superstærkt felt af sange
De ti sange er endnu ikke valgt ud, men at dømme ud fra den pulje af indsendte sange, som DR har at vælge fra, bliver der bestemt noget at se frem til.

Det siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

- I år har vi bedt om, at de indsendte sange skulle være professionelt indspillet, og det har gjort, at der er kommet flere seriøse bidrag end tidligere. Jeg er ekstremt taknemmelig over, at der er så mange dygtige sangskrivere, som bliver ved med at sende deres sange ind til os, og som virkelig har taget opgaven meget alvorligt i år. Det bliver ti superfede sange, vi kommer til at opleve på scenen i Aalborg. 

Det er i femte gang, at Gigantium i den nordjyske hovedstad danner rammen om Dansk Melodi Grand Prix. Senest var i 2015, hvor Anti Social Media løb med sejren med nummeret 'The Way You Are'.

- At Aalborg er vært for de to grand prix’er for femte gang er et udtryk for, at den nordjyske hovedstad er klar til en fest. Ikke kun i Gigantium på de to spilledage, men i ugerne op til grand prix’erne omdannes Aalborg til én stor grand prix by. For er der noget nordjyderne forstår, så er det at holde en fest. Vi har i øvrigt haft utrolig stor forhåndsinteresse for at købe billetter, ikke mindst til Børnenes melodi grand prix. Det bliver dejligt vildt, siger en forventningsfuld direktør i AKKC, Nicolaj Holm.

Husk at billetter til børnenes MGP 2018 først går i salg fra torsdag den 2. november klokken 12 - og de koster det samme som billetterne til de voksnes musikfest.

Billetterne sælges i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566, via akkc.dk eller drbillet.dk. Prisen for billetterne er den samme både til DMGP og MGP. Billetprisen er A: 465 kr., B: 415 kr., C: 315 kr. og D: 215 kr. (begrænset udsyn). Alle priser er inklusiv billetgebyr.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere