AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Aalborg Vinterrevy er sat på sporet inden Trillingsgaard stopper

23. april 2017

Vinterrevy -2017-350Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard var lørdag hidkaldt til Liberal Alliances landsmøde i AKKC, hvor de sammen med Leif Maibom parodierede Anders Samuelsen, Simon Ammitzbøll og Thyra Frank.

Men inden det underholdende indslag til LA-festen lørdag aften i Aalborghallen, blev der også lige lejlighed til at gennemgå arbejdsprocessen og mulige emner til Aalborg Vinterrevy 2017, der spiller fredage og lørdage fra 17. november til 9. december.

Det er jo lige på falderebet, for revydirektør Ernst Trillingsgaard forlader stolen som førstemand i AKKC søndag den 30. april, selvom han dog ikke helt slipper revyen, hvor han også i år er tilknyttet i lighed med Cirkusrevyen.

Med i Aalborg Vinterrevy 2017 er også de garvede revyskuespillere Pernille Schrøder og Thomas Mørk. Om de er enige i, at Melodi Grand Prix’et kunne være et oplagt emne at tage fat i vides ikke.

Rasmus Krogsgaard og Vicki Berlin synes, det kunne være sjovt, mens revydirektøren som billedet antyder, var noget mere betænkelig ved det input.

Der er dog tid endnu at løbe på, for selvom instruktør Rasmus Krogsgaard hele tiden sammen med Ernst Trillingsgaard leder efter egnede indslag, så skal de andre skuespillere først overstå sommerens revyer. I september går udvælgelsen af emner for alvor i gang, og i oktober påbegyndes læseprøverne i København.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere