AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

20 designere står sammen

16. marts 2017

Martin -Lynge -og -Chrisstine -Johannsen ,-stiftere -og -direktører -i -Modsvar -350Måske er der ikke mange nordjyder, der har hørt om det online designmarked Modsvar, men det skal der laves om på. Derfor er 20 af designerne fra Modsvar gået sammen og tager ud og møder deres kunder ansigt til ansigt. Det sker for første gang på forårsmessen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Møbler, smykker, grafisk print, accessories, tasker, bæredygtigt tøj og meget mere. Modsvar er et fællesskab på ca. 35 designere, der deler deres passion for design, og ved at være så mange fælles designere på én online platform, hjælper de hinanden med at komme ind på markedet.

For første gang drager Modsvar nu ud og møder deres kunder personligt. 20 designere fra hele landet samles under fanen Modsvar Designmarked på messen FORÅR ’17 i AKKC fredag 31. marts, lørdag 1. og søndag 2. april.

- Det bliver spændende at være fysisk til stede og møde nordjyderne. Designerne kan på den måde fortælle om, hvem de er, og vise hvad de laver, og så kan vi selvfølgelig også fortælle om, hvad vores fælles samarbejde i Modsvar betyder, fortæller Chrisstine Johannsen, direktør og stifter af Modsvar.

Lokale designere møder nordjyderne
Blandt designerne på Modsvar Designmarked findes også lokale kræfter. Fra Aalborg deltager de grafiske designere Martin Brix, der står bag brandet brainchild original, og Carsten Nielsen, Bycdesign, der begge laver grafiske print. Også Line Visgaard Jørgensen, Linevis, er fra Aalborg. Hun producerer plakater og kunstkort på økologisk og bæredygtigt papir. 

Fra Brønderslev kommer møbeldesigneren Aksel Hammershøj, den ene part af det nyopstartede livsstilsbrand Nordah, som laver møbler, hvor der lægges stor vægt på at forene design og funktion i et enkelt og klassisk udtryk.

- Det er vigtigt, at vi er i Aalborg, fordi nordjyderne også skal have mulighed for at komme på de bedste designmarkeder. Det er også betydningsfuldt for os at samarbejde med byen og støtte op om de initiativer, der er. Og så er det selvfølgelig altid dejligt at møde mennesker og tale med dem om design, tilføjer Chrisstine Johannsen.

Modsvar Designmarked kan opleves på messen FORÅR ’17 fredag 31. marts kl. 12-17 samt lørdag 1. og søndag 2. april kl. 10-17. Entré: 60 kr. pr. person, pensionist og studerende: 40 kr., børn (0-13 år) gratis ifølge med voksne. 
For yderligere informationer kontakt gerne messe- og udstillingschef i AKKC Else Herfort tlf. 9935 5518, ehe@akkc.dk.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere