AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

130 forskellige roller på 100 minutter

06. april 2017

DE39TRIN_Plakat -350Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde får travlt på scenen, når de spiller forestillingen De 39 Trin, der bedst kan beskrives som ’Hitchcock på speed’. Den hæsblæsende forestilling gæster Aalborghallen tirsdag 26. og onsdag 27. september. 

Intet mindre end 130 forskellige roller på 100 minutter bliver det til, når De 39 Trin drejer vejen indenom Aalborg Kongres & Kultur Center på deres efterårsturné.

Det bliver derfor en aften i et hæsblæsende tempo for både skuespillerne på scenen, der skal mestre utallige kostumeskift, og for publikum, der bliver vidne til en krimi med masser af lattergaranti.

Hitchcock på speed
De 39 Trin beskrives bedst som ’Hitchcock på speed’. Forestillingen er en krimi-komedie, der følger Alfred Hitchcocks film af samme navn fra 1935, hvor en uskyldig mand kommer under mistanke for et mord, han ikke har begået.

Han er derfor nødsaget til at finde den rigtige morder for at rense sig selv. 

Den højspændte spionthriller udvikler sig dog hurtigt til en komedie, og selvom handlingen og de mange roller nu foregår på teaterscenen fremfor filmlærredet, er der stadig plads til smukke kvinder, politiforfølgelser, flystyrt og flugt fra lejemordere.

Kendte ansigter på scenen
Det stærke hold på scenen består af Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde, der alle mestrer både skuespillet og komikkens kunst. Niels Olsen er blandt andet kendt fra Ørkenens Sønner, utallige filmroller og revyer.

Thomas Mørk har tidligere dannet makkerpar med Niels Olsen i Cirkus Montebello og har spillet med i talrige revyer, heriblandt Aalborg Vinterrevy, hvor han også er på plakaten i år.

Mads Knarreborg har stået på scenerne landet over i både teaterforestillinger og musicals, ligesom han er kendt fra filmlærredet. Han har desuden spillet med i Tivolis TAM TAM-revy.

Kristine Yde er musicalskuespillerinde og er blandt andet kendt fra hovedrollen i Den Lille Havfrue og for at lægge stemme til Anna i Disneys kæmpehit Frost. Derudover har hun spillet med i film som Hvidsten Gruppen og Klassefesten.

De 39 Trin havde premiere i Tivoli i København 9. februar, hvor anmelderne roste forestillingen. 5 stjerner blev det til fra både Berlingske og GregerDH og 4 stjerner fra Jyllands-Posten og Ekstra Bladet. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere