AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Thomas Buttenschøn

01. april 2016

"Thomas Buttenschøn er en kunstner med mange ting på hjertet, og med et engagement lige så stort som hans hår".

Anmeldelse af Thomas Buttenschøn - #Buttenbryllup
Det Lille Teater 31. marts 2016
Anmeldt af Rikke Engelund Balle

Buttenschøn 2

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

 

#Buttenbryllup- sikke en fantastisk oplevelse

Jeg er een af de store fans af Thomas Buttenschøns musik- men har aldrig set eller hørt ham live, så jeg så frem til en aften med god musik... og jeg
blev bestemt ikke skuffet.

Thomas Buttenschøn alene på scenen med to guitarer... en fantastisk sangstemme, der brænder igennem og tekster, der faktisk indeholder et budskab - krydret med fortællinger fra hans liv, gjorde det til en skøn oplevelse at være til koncert. Han er en kunstner med mange ting på hjertet, og med et engagement lige så stort som hans hår.

Med mig havde jeg husets teenager, som er meget musikinteresseret og har liniefag i musik på efterskolen. Hun har også hørt Thomas' musik, og hun syntes, at forestillingen var fed. Hun syntes, at han var meget sjov og grinede så meget, at hun nærmest var ved at falde ned af stolen af grin. 
Det var en god aften for os begge, med nærværende og til tider bevægende musik. Vi er ikke altid enige, men vi er helt enige om, at give #Buttenbryllup seks ud af seks stjerner. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere