AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

The Sunshine Boys

06. oktober 2016

Neil Simons smukke tekst lagt i hænderne på Flemming Jensen og Waage Sandø, er intet mindre end komik på højt plan.

Anmeldelse af The Sunshine Boys
Europahallen 5. oktober 2016
Anmeldt af Benjamin Skals

stjernestjernestjernestjernestjerne

The -Sunshine -Boys -350

Utrolig flot og følsom forestilling.

 

Neil Simons smukke tekst lagt i hænderne på Flemming Jensen og Waage Sandø, er intet mindre end komik på højt plan.
De to komikere Willie og Al har for længst trukket sig tilbage og har ikke talt sammen i 10 år, men de bliver bedt om at lave et sidste show, men problemet er de ikke kan tåle synet af hinanden.
Det er klassisk humor som vi kender den, især med Flemming Jensen bag roret.
Flemming Jensen og Waage Sandø er knivskarpe i deres leveringer af jokesene. Der var især en scene hvor Flemming og Waage på den mest groteske humoristiske måde får danset rundt med borde og stole, og publikums latter flød frem og tilbage i salen.
Forestillingen er meget følsom, og jeg tror de fleste der sad i salen ville kunne genspejle sig i de to mænd, jeg sad i hvert fald og forestillede mig, at jeg og min bedste ven vil opføre os på den måde, når vi bliver gamle.
De to kvindelige skuespillere Bente Eskesen og Camilla Bendixen er yndige modsætninger til de ældre mænd der skal gøre det hele sjovt. Camilla som niece og Bente som sygeplejerske bringer forestillingen et vældig fin pust alvor, der gør man kan gå hen og blive rigtig sentimental i nogen af scenerne.
Alt i alt en virkelig flot og komisk forestilling der helt klart er et kig værd.
hvis man lige skulle påpege én ting, så var lyden ret underlig, men det kan der være mange årsager til, så det skal ikke kommenteres her eller trække forestillingen ned.
SUNSHINE BOYS er Waage Sandøs 50 års jubilæum på scenen, hvilket også blev fejret da forestillingen var færdig og Ernst Trillingsgaard gik på scenen og gav jubilaren en flot hyldesttale og en kage der fyldte halvdelen af scenen, med tilsvarende lys. At se Waages blanke, våde øjne var virkelig følelsesmæssigt smukt. En stort tillykke herfra.!

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere