AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Sjove mænd med slips - og Dario

06. marts 2017

Sjove Mænd Med Slips Og Dario Pressefoto 1 LilleAnmeldelse af Sjove mænd med slips - og Dario
Aalborghallen 25. februar 2017
Anmeldt af Vibeke Schrøder
stjernestjernestjernestjernestjerne


Morsomheder ad libitum  og det bedste af det bedste - så absolut ja

Det var en underholdende og dejlig aften i godt selskab med de fire herrer med en samlet alder på 248 år .... Stand-up underholdning med "voksne" herrer.

De leverede fra start til slut skønne  monologer, sketches og sange, som publikum tydeligvis kendte og elskede. De havde fat i publikum, og det var dejligt uhøjtideligt. Der blev klappet i takt og sunget med.

Dygtige entertainere både som solister, men sandelig også som kvartet, hvor de sang Mills Brothers og slutteligt et potpourri fra Sommer i Tyrol. Og det til trods for, at der var lidt "voksenmobning" og kærligt drilleri i forhold til Flemming Jensen, der "ikke kunne synge", og Dario der flere gange blev forhindret i at synge sin "Angelique", som vandt det danske Melodi Grand Prix i 1961.

Solopræstationerne blev dygtigt leveret som perler på en snor - den ene efter den anden.  

Flemming Jensen med sin fantastiske monolog på amputeret dansk, hvor bogstaver i disse nedskæringstider var "sparet væk" - utroligt at han kan huske replikker, som er det rene volapyk. Han er en sand mester i "sort snak".

Per Pallesen med sin herlige rytmesang ala Poul Dissing og vores elskede Mathiesen, der diskede op fra sin "task" med platheder. Endnu en gang fik vi rørt lattermusklerne.

Amin fik vist, hvordan han kunne styre to mundharper på én gang. Og med sin rørende fremførelse af Puccinis Nessun dorma , så er jeg næsten sikker på, at alle i salen blev begejstret for opera i det øjeblik.

Dario kunne udover sin "Angelique" så sandelig også synge Kim Larsen-fortolkninger med flabet accent. 

Ud over dette mødte vi en Bokse-Brian, en bedstefar til nogle kreative børnebørn, dialekter, en boksematch og andre sketches.

Efter pausen blev der serveret sjove anekdoter, indtil kapelmesteren var færdig med at holde sin pause. Han havde nemlig længere pause med forplejning, for det var en anden fagforening...

Hele showet blev akkompagneret af Øjvind Ougaard, som ene mand slog tonen an og tændte publikum, inden de sjove mænd med slips - og Dario gik på scenen. 

Efter showet, som modtog velfortjent stående applaus, var publikum en oplevelse rigere og havde med garanti fået varme håndflader. 

Sjove mænd med slips - og Dario har fortjent at få 5 stjerner.

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere