AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Semino Rossi

18. april 2016

Anmeldelse af Semino Rossi
Aalborghallen 16. april 2016
Anmeldt af Jette Højberg

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

Storeslået sceneshow med lidenskabelig sydamerikansk dans

Vi havde for lang tid siden købt en kulturpakke til Semino Rossis koncert i
Aalborghallen. Det var anden gang, vi skulle se ham. Da jeg så var så 01_Semino _Rossi _Das _Konzert _2016_Foto _Christoph _Mischkeheldig
at blive denne koncerts anmelder, kunne jeg med glæde invitere et hold venner med, som jeg vidste også satte stor pris på Semino Rossi. De kunne heldigvis også få et værelse på First Hotel Europa, så vi har haft en hel fantastisk weekend.

Semino Rossi startede sit flotte sceneshows med ”Amor” i kærlighedens farver og bød godaften til Aalborg på dansk.
Allerede fra start havde han publikum i sin hule hånd og høstede store bifald, folk stod op og klappede og sang med, og efter 3. sang begyndte folk at komme med roser og chokolade til den sympatiske sanger.

Denne gang havde Semino Rossi medbragt et fantastisk tysk-cubansk orkester, og det storeslåede sceneshow blev krydret med lidenskabelig sydamerikansk dans.

Koncerten bød på den ene flotte kærlighedssang efter den anden, sunget af, synes jeg, én af verdens bedste sangere i bedste schlagerstil blandet med sydamerikanske rytmer. Indholdet var fra det nye album Amor, som er produceret i samarbejde med Huberto Gatica, der arbejder sammen med mange andre internationale musikere bl.a. Celine Dion, Michael Bublé & Andrea Bocelli.

Jeg glæder mig allerede til næste gang Semino Rossi gæster Danmark, og vi vil helt sikkert være klar som publikum endnu en gang.

Koncerten er helt bestemt ****** værd!

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere