AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Nøddeknækkeren (2)

12. december 2016

Anmeldelse af Nøddeknækkeren
Aalborghallen 9. december 2016
Anmeldt af Louise Urenholdt Schrøder

stjernestjernestjernestjernestjerne

Vi kom i julestemning... Sikke en fornøjelse!Nøddeknækkeren Plakat Foto

Peter Schaufuss' fortolkning af Hoffmanns Nøddeknækkeren med storslået musik leveret af The London West End Orkester kom langt ud over scenekanten og underholdt os alle. Unge som gamle, børn som voksne. Et skønt familie-juleeventyr.

Det var en fantastisk blanding af klassisk ballet og moderne dans med et meget moderne og nutidigt udtryk i kostumer og kulisser. Det var tillige humoristisk og folkeligt.

Snefnugdansen afsluttede 1. akt morsomt og uhøjtideligt med mandlige og kvindelige dansere iført rystende fjerparykker og små kjoler - det skal ses...

I 2. akt i Sukkerfeens land blev vi præsenteret for imponerende danse fra forskellige lande. Det var en fremvisning af smidighed, ynde og klassiske discipliner krydret med en god portion humor.

Alt godt får en ende - også den eventyrlige ballet.  Alle danserne og balletmesteren modtog en velfortjent stående applaus, og vi gik hjem i opløftet stemning.

Jeg vil give 5 ud af 6 stjerner til denne dejlige forestilling

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere