AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Neighbours & Friends

28. november 2016

Anmeldelse af Neighbours & Friends
Aalborghallen 27. november 2016
Anmeldt af Anja Sørensen

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

”Kom igen – Ja absolut”

Turne 2016_udentekst

Showet var en musikalsk oplevelse sublimt understøttet af en aldeles fortræffelig lyssætning.

Det var fyldt med velkendte numre fra Neighbours & Friends’ repertoire sammen med nye numre smukt fremført af de enkelte bandmedlemmer.
Her skal især fremhæves Ditte Fromseier Hockings´s fremføring, der var utroligt smuk, ikke mindst grundet hendes smukke sangstemme.

Desuden fremførte Tommy Rasmussen et nummer skrevet af Björn Ulvaeus og Benny Andersson, som var så gribende fremført, at denne fremføring,
helt velfortjent, blev sluttet af med stående applaus fra en fyldt sal.

Showet var fra start til slut indbegrebet af god stemning iblandet god humor. Bandet havde en sjælden evne til at udtrykke nærvær i forhold til publikum. Bandet emmede af overskud, selvom dette var den sidste af 16 koncerter.
Det var så tydeligt for publikum, at de enkelte bandmedlemmer holdt af at være på scenen sammen, og af at optræde for publikum, hvilket gav en smittende glæde.

Showet havde publikum med, hvilket betød, at der ikke alene var klapsalver mellem numrene, men publikum klappede lystigt i takt til musikken under numrene.

Showets 2. afdeling startede med en musikalsk ”kamp” mellem tre af bandmedlemmerne, to på trommer og en på banjo. Denne ”kamp” med den flotte lyssætning, der var velkoordineret med den fantastiske lyd fra musikken, kan bedst beskrives som værende i verdensklasse. Virkelig smukt og en stor oplevelse.

Showets sidste nummer fik igen en stående applaus, hvilket også gjaldt de
to ekstranumre.

Som ekstra bonus kom alle bandmedlemmerne ud efter showet for at give autografer og velvilligt tale med publikum.

”Kom igen – Ja, så absolut. Det var første gang jeg har oplevet Neighbours
& Friends live, men det er bestemt ikke sidste gang”.

Showet var absolut 6 stjerner værd!

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere