AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Far' på færde

06. marts 2017

Anmeldelse af Far' på færde
Aalborghallen 23. februar 2017
Anmeldt af Karis Sørensen
stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

Seks stjerner til Far' på færdeFAR' PA╠è F├å RDE-h ├©j

”Der er lagt op til et festfyrværkeri af forviklinger og intriger”, lyder overskriften.
Og jeg må kun sige at forestillingen lever fuld op til overskriften, og jeg følte mig virkelig godt underholdt.

Og ja, jeg og de andre i salen fik rørt lattermusklerne.

Det er en forestilling, som jeg kun kan anbefale, at man skal gå ind og se.

Det er bare at læne sig tilbage i stolen og nyde at blive hevet tilbage til en skør dag i 1965 med alt, hvad der er deri. Kostumer, frisurer, musik. Ja alt var på plads.

Jeanette Boel, Karsten Jansfort, Paw Henriksen og Christine Gaski, giver den på alle tangenter med forviklinger og intriger. Jeg følte næsten kun lige, jeg havde sat mig i stolen, og at der blev mørkt, før lyset atter tændes, og der var pause, det samme gjaldt da forestillingen var færdig.

Også dejligt at tæppet ikke blev rullet for, når der skulle skiftes scene, Men scenen blev mørk, og man kunne se siloetterne gå rundt på scenen og skifte den.

Dette synes jeg er med til at holde pulsen oppe på forestillingen. Publikum nåede ikke at falde ned, imellem de få skift der er i forestilling, men de fleste fulgte med, og ventede spændt på at der igen blev lys på scenen.

Kulisserne var virkelig flotte, jeg er imponeret over med hvilke lethed scene forvandles fra soveværelse og til en dejlig solskinsdag i en baghave.

Men det er en forestilling, der skal opleves, jeg kan ikke genfortælle den, for der er bare så mange forviklinger, der ikke er til at forklare for nogen, som ikke har set forestillingen, jeg har prøvet.

Og når jeg bedst troede, at der ikke var muligt med flere forviklinger, så får det hele bare lige en ekstra tand mere og til sidst ja så får det hele bare en lille ekstra drejning.

Så det er en dejlig let forestilling, hvor man er sikker på at få rørt lattermusklerne.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere