AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

En nat i Venedig

15. marts 2016

Anmeldelse af En nat i Venedig
Aalborghallen 13. marts 2016
Anmeldt af Anna-Grethe Sperling

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

En nat i Venedig med lystige melodier og smukke stemmer

Nacht In Venedig 158

Jeg var lige en nat i Venedig i aftes sammen smukke Ciboletta, varmblodige Annina.Nød Strauss fantastiske operette i fulde drag. De lystige melodier
og smukke stemmer sidder stadig i mig efter en aften i AKKC. Scenen med kulisser som fik mig til at tænke på alle Venedigs kroge, det helt enkle florlette blå klæde, der viste vandet fungerede fantastisk.

Operahuset Landesbühnen Sachsens 80 medvirkende fik operettens mange muntre forviklinger til at glide fornøjeligt afsted.

Enken Agricolas (Freya Schmidt-Heese) ihærdige forsøg på at score en mand var utrolig morsomt, Cibolettas (Antje Kahn) glød og stemme medrivende, Anninas (Miriam Sabba) varmblodige trods og hertugens (Christian S Malchow) fantastiske stemme - disse roller lagde jeg specielt mærke til. Men hele kompagniet komplementerede hinanden helt fantastisk.

Så med Strauss valsetoner i hovedet vil jeg give opsætningen 6 ud af 6 stjerner, fordi jeg har sjældent været så godt underholdt. Det er en helt fantastisk operette.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere