AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Kulturklub1eren

Større tekst Mindre tekst

 

Kulturklub 1'eren er Aalborg Kongres & Kultur Centers interesseklub, hvor det er muligt at købe enkeltbilletter til udvalgte forestillinger til halv pris.

I Kulturklub 1'eren kan publikum med et interessefællesskab mødes og sammen få nye og store kulturoplevelser til forestillingen og udveksle egne oplevelser i det eksklusive område i AKKCs forhal for kulturklubmedlemmer.

Billetter til udvalgte forestillinger annonceres her på hjemmesiden og på Facebook-siden kulturklub 1'eren, og billetsalget starter tre uger inden selve forestillingen.

Medlemskab
Det forholder sig således, at du oprettes som medlem, når du køber din første billet. Rent praktisk køber du billet ved enten at møde personligt op i Billetkontoret i åbningstiden kl. 12-17, eller ved at ringe til Billetkontoret i samme åbningstid på telefon: 99 35 55 66.

Billetkontoret vil så, uanset hvordan du henvender dig, oprette dig som medlem af kulturklub 1'eren og du vil kunne købe enkeltbilletter (B-, C- og D-billetter) til halv pris. Bemærk der kun kan købes én billet pr. forestilling.

Arrangementer
Her hos AKKC forsøger vi at tilbyde et så bredt program som muligt, således der er noget for enhver smag, og derfor er vi stolte af at præsentere arrangementer inden for genrerne: koncerter, shows, musicals, opera, ballet eller teater. Dette vil ligeledes gælde for kulturklub 1'erens program, hvor vi allerede har følgende forestillinger på plakaten:

Lige nu kan du købe billetter til:

Dahl på Hack Julekoncert
Tirsdag 12. december kl. 20
Aalborghallen

Rigoletto
Torsdag 14. december kl. 20
Europahallen

Tempo, Timing og Tju-hej
Tirsdag 30. januar kl. 20
Europahallen

Køb billetten ved at kontakte Billetkontoret enten ved personligt fremmøde i åbningstiden kl. 12-17 eller ved at ringe til Billetkontoret i åbningstiden på telefon 99 35 55 66. Har du spørgsmål kan du også sende en mail til eneren@akkc.dk.

Du kan ligeledes finde informationer og holde dig opdateret på facebook-siden Kulturklub 1'eren, og hvor du samtidig kan udveksle oplevelser med de andre facebookmedlemmer af kulturklub 1'eren.

Find os på facebook her


Ambassadører  

Lisbeth -10    Helle Smidt   Britta-vistesen  

Lisbeth Ottesen
mikio@webspeed.dk

 

Helle Smidt
h.smidt@mail.tele.dk

mobiltlf
.: 2442 1581

 

Britta B. Vistisen
brittavistisen@hotmail.com
mobiltlf.: 4014 5198

 

Kulturklub 1'eren har fået tre friske ambassadører, som du gerne må kontakte via mail eller telefon for at høre mere.

Vi hører også gerne kommentarer fra jer brugere, så skriv endelig til os på: eneren@akkc.dk.

 

 Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere