AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Køb gavekort

Større tekst Mindre tekst

Gavekort til Aalborg Kongres & Kultur Center

Gavekort

Glæd din familie og venner med et gavekort til en valgfri kulturoplevelse i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Du kan købe dit gavekort via understående links eller i vores billetkontor. Gavekortene kan benyttes til alle arrangementer der sælges via billetnet.dk og beløbet kan indløses online ved billetkøb.

Gavekort
Når du køber et gavekort får du det leveret med posten til din egen eller en alternativ leveringsadresse. Kortet kan benyttes til køb i billetkontoret eller online.
Køb gavekort online

E-gavekort
Med et E-gavekort får du dit gavekort leveret som print-selv til din mailadresse - enten med det samme eller på en angiven dato. E-gavekortet kan KUN benyttes til køb online. E-gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdato.
Køb E-gavekort

 

Spar gebyr og porto og få hurtigere ekspedition
Gavekort kan med fordel bestilles via billetkontoret på telefon +45 9935 5566 eller ved personlig henvendelse.

Hvis du bestiller og afhenter gavekortet via AKKCs billetkontor, sparer du både gebyr og porto og undgår desuden ventetid med posten. Vi pakker naturligvis gavekortet pænt ind i en gaveæske.

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke indløses til kontanter. E-gavekortet er dog kun gyldigt i 1 år!

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere