AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Praktisk information

Større tekst Mindre tekst

Nyttig information til vores gæster i huset


Gebyrer
Aalborg Kongres & Kultur Center sælger billetter til både egne og andres arrangementer via Ticketmaster. Vores gebyrpolitik er derfor identisk med Ticketmasters.

Alle billetter tillægges pt. et ekspeditionsgebyr på kr. 25,- I annoncer og magasiner og på akkc.dk oplyses billetpriser inkl. gebyr.

Hvis en forestilling aflyses, refunderes billetprisen, men ikke ekspeditionsgebyret på kr. 25,-

Såfremt billetter ønskes tilsendt pr. post tager vi kr. 25,- i forsendelsesgebyr.

Parkering
Der er over 700 parkeringspladser til rådighed omkring Aalborg Kongres & Kultur Center. Indkørsel sker fra Vesterbro. Der findes billetautomater ved parkeringspladser og i parkeringshuset. Afgift: 7 kr. i timen i flg. tidsrum (Dog max. 35 kr. pr. døgn):
Hverdage: kl. 8-19
Lørdage: kl. 8-16

Der kan betales med kort og kontanter. Handicap P-pladser forefindes på parkeringspladsen ved hovedindgangen til Scandic Aalborg City.

Kom i god tid
Vi opfordrer publikum til at møde op i god tid. Dørene lukkes præcis ved forestillingens start.

Introduktion før opera- og balletforestillinger
Du kan tilmelde dig introduktioner til alle opera- og balletforestillinger. Tilmeld dig introduktionerne hos billetkontoret på tlf. 9935 5566.

Pausedrinks
Har man god tid inden forestillingen, er det muligt at forudbestille pausedrinks og dermed undgå kø. Bestilte pausedrinks bliver markeret med nummer og serveret på de opstillede borde.

Barerne åbner 1 time inden forestillingsstart. Pausedrinks (øl, vin og vand) kan bestilles og betales i barerne i forhallen og foyeren. Bemærk at der kan være enkelte barer, hvor dankort ikke accepteres. Hæveautomat forefindes i forhallen.

For sent ankomne
Forestillingerne i Aalborg Kongres & Kultur Center starter præcist. Dørene til salen lukkes på tidspunktet for forestillingens start. For sent ankomne kan ikke forvente at få adgang til salen, efter en forestilling er gået i gang.

Det er suverænt kunstnerne på scenen, der bestemmer, hvorvidt Aalborg Kongres & Kultur Centers personale må lukke for sent ankomne ind i salen, så reglerne kan variere fra forestilling til forestilling.

Tilgængelighed
Handicappede som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er behov for én ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestillingen mod forevisning af ledsagerkort. Der udbydes et max. på 10 billetter pr. forestilling til ledsagerordninger, og der kan derfor være udsolgt. Antallet af pladser til kørestole er begrænset efter anvisning fra brandmyndighederne.  Der kan være enkelte eksterne arrangører, som ikke ønsker at yde denne service. Ved tvivlsspørgsmål vedr. ledsagerpladser bedes I kontakte AKKC’s billetkontor.

Anlæg for hørehæmmede
Er du bruger af høreapparat, kan du, mod kvittering, gratis låne en modtager som kan tilsluttes dit høreapparat. Anlægget kan benyttes ved arrangementer i Aalborghallen og Europahallen. Henvendelse skal ske til Informationen i forhallen.
Læs uddybende info vedr. brug af høreapparater

Hjertestarter
Der forefindes en hjertestarter i Informationen i forhallen og i Foyeren længst mod scenen.

Garderobe
Garderobe findes i Fundamentet under Aalborghallen samt i Europahallens foyer. Garderoberne er bemandet fra en time før forestillingsstart, og det koster kr. 20,- pr. frakke/jakke at benytte dem. Der er derudover mulighed for gratis garderobe, hvor opbevaringen sker på eget ansvar.

Toiletter
Publikumstoiletter findes flere steder i huset. Fra foyeren i Aalborghallen er der adgang til toiletterne i Fundamentet. Toiletter i Europahallen forefindes i kælderen. Der er handicaptoiletter i forhallen. Det er gratis at benytte toiletterne.

Rygning
Da Aalborg Kongres & Kultur Center er en offentlig bygning, er der rygeforbud i hele bygningen. Forbuddet gælder også E-cigaretter. Rygere henvises til de anviste steder.

Fotografering
Fotografering og videooptagelse under forestillingerne er strengt forbudt.

Mobiltelefoner
Mobiltelefoner skal være slukket under forestillingerne.

Ubenyttede billetter
Det er kundens eget ansvar at benytte en købt billet. Som det fremgår af billetten, refunderes denne kun i tilfælde af aflysning. Andre årsager, såsom sygdom, vejrlig mv. berettiger ikke til refusion.

 

 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til afvikling af vores arrangementer, er du velkommen til at kontakte vores billetkontor på tlf. 9935 5566.

Informationen i forhallen

Har du spørgsmål på aftenen, kan du altid kontakte en af vores kontrollører i Informationen i forhallen.

 

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere